Fiilis: iloinen :)
Nyt soi: Voice, Red Hot Chili Peppers

Onpas hassua olla lomalla. Kuitenkaan ei ole kovin paljon tekemistä kun Ruusa nukkuu suurimman osan ajasta. Taitaa tulla leffankatseluviikko. Tänään tuli toki Verkkokaupasta skannerikin, niin ehkäpä sitä vois vanhoja valokuvia vähän skannailla digimuotoon. Whiskasilta tuli pentupakettikin ja Ellokselta vaatteita (oli muuten Ellokselta törkeän nopeeta toimintaa, taisi mennä 3 työpäivää!)

Eilen illalla Ruusa rohkaistui taas tosi paljon lisää. Se tuli meidän kanssa kattomaan olkkariin leffaa ja Salaisia kansioita. Se löysi kivan paikan nurkasta, ikkunalaudalta verhon takaa. Verhot on sopivasti niin ohuet että läpi näkyy mitä kämpässä tapahtuu, ja päätä kääntämällä näkee ulos ikkunasta. Kun mentiin sitten nukkumaan, niin Ruusa tuli vaan käymään laatikolla, ja näin kun se kipitti takaisin olohuoneeseen, ihan yksin siis :) Ei tullut kertaakaan (!) naukumaan meille makkariin vaan oli tosi kiltisti ja antoi meidän nukkua. Jossain vaiheessa herättiin molemmat siihen kun se kävi syömässä raksuja, mistä olin tosi innoissani että se vihdoin alkoi mussuttaa niitäkin. Aamulla kun Vesku nousi ylös, se löysi tytön olkkarista nukkumasta.

Nousin oikeastaan samoihin aikoihin ylös ruokkimaan ja leikittämään tyttöä. Se jaksoi taas reilut pari tuntia leikkiä ja riehua ja mennä touhottaa. Tuli myös ensimmäistä kertaa oikeen kunnolla syliin rapsutettavaksi. Nyt se tosiaan menee jo itse huoneesta toiseen, on tällä hetkellä unten mailla sängyn alla. Kaipa se vaan on se rauhallisin paikka meillä. Kämppä kun on sen verran pieni että joka paikassa on joskus jotain meteliä ja toimintaa. Aamuhepuleissaan innostui myös leikkimään kissanminttunappuloilla, teroitti kynsiään raapimapuuhun ja uskaltautui jopa kiipeilypuun pieneen putkeen sisälle. Typy innostui kovasti myös tästä läppäristä kun avasin sen ja otin syliin. Kuului niin kivoja ääniä kun tallasi montaa näppäintä yhtä aikaa :P Niin ja luki se toki lehdenkin mun kanssa.

Ruusa on siis sosialisoitunut ja rohkaistunut taas ihan hirveesti ja paljon on koko ajan asiaa, on siis tosi kova juttelemaan. Eilen se tuolta ikkunalaudalta rääkyi takasin kun X-filesissa joku nainen huusi ja kiljui :P

Enpä laittanutkaan eilen sitten tytölle kanaa, vaan vähän seitiä, katkarapuja ja raejuustoa. Hyvin kelpasi.