Fiilis: yllättynyt

Ajattelin laittaa näytille pari videota Ruusasta :) Molemmat otettu muutaman minuutin sisään toissapäivänä iltariehan aikaan - toisessa Ruusa antaa kyytiä kylppärin matolle, ja toisessa se hölmö pörhistelee omalle peilikuvalleen. Poistin molemmista äänet kun räkätin itsekseni varsinkin tuolle pörhistelylle. Siis se on kyllä tasan tarkkaan tottunut näkemään itsensä peilistä, mutta...
Ja videota ei siis ole hidastettu, se todella liikkui noin hitaasti ja oli ihan tosissaan :D

Ruusa pörhistelee [katso video - wmv]
Ruusa leikkii [katso video - wmv]

No sitten, äsken Kristian tippui Idolsista. Mun on vaikea sanoa menikö oikeeseen osoitteeseen, sillä mulla jäi näkemättä just Kriden esitykset. Mutta mun mielestä hyvä ettei Kristiina tippunut, mä jopa äänestin sitä tänään. Kummallisesti tämä mieli muuttuu koko ajan. Voisin sanoa melkeenpä inhoovani tota Bon Jovin It's My Life -biisiä - vaikka muuten bändistä tykkäänkin - mutta Kristiinan laulamana mä melkein pidin siitä :P Ja varsinkin se Juha Tapion biisi oli myös ihan mahtava. Kristiina on niin ihana kun se on niin läsnä ja vetää tunteella!
Arin esityksessä häiritsi ennenkaikkea se bändille jutskailu ja kokonaisuutena se jollain tapaa ylimielinen asenne. Stratovariusta kyllä veti hyvin, ei siinä mitään. Ja sitten, mikä idea siinä nyt on lähtee tuomarille urputtaan? Vaikka kuinka tekis mieli urputtaa niin voisi silti pitää päänsä kiinni. Toi oli musta vaan tyhmää. Samoin kuin jonkun legendaarisen Remun mollaaminen. Argh.
Annan esityksessä häiritsi sen jännitys, mikä nyt näkyi selkeemmin kuin aiemmin. Sen ääni värisi aika häiritsevästi. Mutta Juanesin biisi oli kiva ylläri, välillä sentään espanjankielistä ja luojan kiitos vielä ihmiseltä joka sitä kieltä osaa puhuakin. Apulanta-tulkinta oli vähän hassu.
Tän päivän esitysten perusteella oisin siis pudottanut jomman kumman voittajasuosikeista, eli nää jotka jäi kirkkaasti jatkoon - Arin tai Annan. Mutta oikeasti kaikki finalistit on ollut omalla alueellaan niin vahvoja että huhhuh. Ei voi käsittää.