Ruusasta on otettu nyt niin törkeän paljon kuvia, että laitan taas muutaman esillekin. Rakastan noita typyn  pörröisen pehmeitä, valkoisia ja isoja tassuja, niistä tuli otettua kuvia paljon enemmänkin :) Eilen Ruusa nukkui paljon enemmän ku mitä aiemmin, n. 10 tuntia yhtä soittoa. Ei kuitenkaan viime yönä herätellyt meitä tms. Tänään ollaankin oltu koko aamupäivä hereillä ja virkeänä, vaikkakin makoiltu millon mun sylissä, millon sohvan selkänojan päällä ja milloin omissa piiloissa.


433393.jpg 433394.jpg 433400.jpg 433395.jpg 433396.jpg 433402.jpg 433404.jpg

Ja juuri kun eilen illalla ehdin valitella Kissojen ystävät -foorumilla, että Ruusa syö tosi vähän, niin nyt se sitten on vetänyt aamupäivän aikana märkäruokakipponsa melkein tyhjäksi, on siis syönyt paljon enemmän kuin aiemmin. Taitaa toi Animondan Vom Feinstein olla superhyvää :) Raksuja se syö jostain syystä mieluummin makkarissa kuin keittiössä missä "kuuluisi". Ollaan nyt sitten pidetty raksuja ja vettä kahdessa paikassa, mutta märkä- ja tuoreruoka aina vain keittiössä. En nyt sitten tiedä kuinka hyvä tai huono juttu toi on että pitää raksujakin kahdessa paikassa...

Aamulla kun jutskailin Sannin kanssa mesessä niin Ruusa päätti taas, että sen on parempi tulla makoilemaan näppäimistön päälle ja myös mesettää Sannin kanssa. Olihan sen nyt osallistuttava keskusteluun :)

Tänään täytyisi taas käydä vähän ulkona ja kaupassa että tuo saisi olla taas vähän yksin.