Fiilis: hassunhauska :))

Tuttuun tapaan hieman lisää kuvia eiliseltä ja tältä päivältä.

438684.jpg 438685.jpg 438686.jpg 438688.jpg 438689.jpg

Äsken kun purin kamerasta kuvia tuolle pöytäkoneelle, niin katsoin samalla Ruusasta otettua videokuvaa. Se tuli tosi uteliaana katsomaan ensinnäkin kun käsittelin kuvia nettiä varten, ja toiseksi noita videoita. Se oli tietysti hirveen kiinnostunut hiiren kursorista ja seurasi sitä innoissaan :P Se läpsi näyttöä ja jopa murisi ja sähisi sille kursorille! Mulla petti pokka ihan totaalisesti ja repeilin vaan :D

Se muuten pörhisteli tänään omalle peilikuvalleen. Petti vähän pokka siinäkin kun onhan se nyt ehtinyt jo itsensä nähdä peilistä monen monta kertaa. Sillä oli selkä köyryssä ja karvat pystyssä kun se käveli tuossa edestakaisin. Taisi vähän päässä vielä vipata kun oli juuri herännyt :)

Koitin tänään vähän harjata Ruusaa. Meillä on ollut harja tossa esillä muutaman päivän ja nyt se tais tajuta että se harjaaminen (luonnonharjas kyseessä) tuntuukin ihan kivalta. Tarvii tuohon karstaankin vielä opettaa se. Valjaita tai kynsileikkureita ei olla vielä näytettykään sille, mutta nuo kynnet alkaa jo tuntua niin teräviltä että voisi pikkuhiljaa nekin leikata.

---

Asiasta toiseen, vähän harmittaa etten taaskaan päässyt lähtemään Erinin keikalle. Sillä ois siis tiistaina ollu Helsingissä akustinen kantri-keikka ja ois ollu kiva mennä. Varsinkin kun siellä oli jengillä ollut pöytäseurana mm. Jonna ja Oku :/ Erinillä on ollu suurin osa keikoista jossain hevonperseessä tai laskettelukeskuksissa (Levi, Tahko), ja kaikki Helsingin keikat on ollu semmosena ajankohtana jolloin mulla on ollu jotain muuta. En siis oo ehtiny käymään kuin yhdellä Erskan keikalla - Irkkufestareilla Tavastialla syksyllä '05. Toivottavasti tulee pian lisää keikkaa tänne päin että pääsis katsomaan.
Noh, ens viikon lauantaina pääsee ainakin Turkuun katsomaan Thorin vasaraa :))

Niin ja Veskun siskopuolella on 25.3. rippijuhlat, ja Machine Men ois ollut just edellisenä iltana Tavastialla, joten päätin suosiolla perua sen keikan. Varsinkin kun Machine Men ois ollut vaan lämppäämässä Thunderstonea. Huomasin että MM on 31.3. keikalla Salon Bar Maksimissa niin ollaan nyt sitten sinne menossa :) Edellisenä päivänä sit vaan just Wasara Night Lifessa mut onhan sitä ennenkin jaksettu!