Fiilis: uhmakas
Nyt soi: Radio Aalto

Tein tänään - jälleen kerran - päätöksen, että nyt lähtee ruokavaliosta kaikki paska pois! Mä jaksoin hyvin tänä vuonna pari viikkoa elämällä terveellisesti, sitten retkahdin pitsaan. Ja vaikka tossa yks päivä töissä hehkutin, etten ole joulun jälkeen hakenut ainoitakaan makkaraperunoita naapurin lounaskahvilasta, niin perkele, en olekaan mutta mä oon vetänyt pitsaa ihan liikaa! Eli nyt jos Kotipizzasta jotain tilataan niin mä otan sen salaatin, satans! Tänään ruoskin itseäni jo heti aamusta ja suuntasin mm. Kissamaailman Laihdutus-ketjuun, ja juuri kun olin sinne avautunut tästä samasta asiasta, niin pomo tuo kahvipöydälle TÖRKEÄN kokoisen täytekakun (siis varmasti ainakin 60:lle hengelle) firman 20-vuotissynttäreiden kunniaksi. Otin sitä kuitenkin sitten pari palaa, mutta kieltäydyin viemästä sitä enää kotiin. Huomenna on myös "pakko" ottaa Sannan tuomasta pullakranssista yksi siivu, se kun oli menestynyt ja sijoittunut sunnuntaisissa ratsastuskisoissa hyvin, niin enhän mä nyt voi olla ottamatta ;) Nyt tosin kahvi ja kakku vääntää vatsaa...

Nyt ollaan hyvillä fiiliksillä lähdössä kolmen tunnin päästä bodypumppiin, ja voisipa sitä vähän lisäillä painojakin kun ohjelmakin vaihtuu. Saatiin töissä Seijan kanssa ylipuhuttua Tinakin pumppiin, se tulee tänään sinne ekaa kertaa ;) Toivon vaan ihan hirveesti että tämä paskaakin paskempi keli muuttuis keväisempään ja aurinkoisempaan niin voisin yrittää lenkkeilläkin. En tykkää talvilenkkeilystä kun saa joka askeleella varoa ettei kaadu selälleen. Joo, ehkä huono tekosyy, mutta ihan oikeasti, mun talvilenkkeilyt on tästä syystä melkeen yhtä tyhjän kanssa.
Nyt alan kerran tai kaksi kuussa punnitsemaan ja mittaamaan itseni ja yritän ihan tosissani. En mä mitään pelkkää salaattia ala joka päivä vetämään, mutta lisään tuntuvasti kasviksia, pienennän annoksia ja käytän vanhaa kunnon lautasmallia - ja varsinkin jätän ne pitsat ja hampparit ym. roskat. Jos ei toi ja liikunnan lisääminen auta niin en tiedä mitä tehdä, paljon en voi enää mistään vähentää kun syön jo nyt lähes pelkästään kevyttuotteita, enkä mässää karkkia kuin ehkä leffaa katsoessa pari kertaa kuussa. Ja silloinkin Vesku taitaa syödä karkkipussista valtaosan. Säännöllisemmin voisi kyllä alkaa syömään, ja enemmän pieniä annoksia ja useammin, siis parin tunnin välein jotain pientä. Se ei nimittäin nyt todellakaan toteudu vaan syön vain silloin kun on nälkä - ja yleensä isompia annoksia silloin.

Joku kiva liikuntamuoto olisi hyvä keksiä. Nyt käyn vaan bodypumpissa kaks kertaa viikossa, mistä tykkään tosi paljon, mutta lenkkeilystä, edes kävelylenkeistä en hirveesti välitä. Ja mulla se menee niin päin, etten edes halua lenkkikaveriksi muita kuin mp3-soittimen. Kuntosalilla en hirveesti tykkää käydä kun mulla ei riitä itsekuri tekemään toistoja kunnolla ja sitä jää vähän niinkuin laiskottelemaan. Tunnin täytyisi olla ohjattu. Sulkapallosta tykkäisin, mutta Lohjalta on tosi vaikea saada vapaita saliaikoja. Tanssista tykkäisin ihan älyttömästi, mutta mähän jouduin jazztanssin lopettamaan neljä vuotta sitten mun polven takia, ja nyt kun on tullut rutkasti enemmän painoa niin mikään vastaava yhtä rankka tanssi ei sopisi. Yhdessä vaiheessa käytiin mutsin kanssa sambicissä, se oli ihan ok, mutta en tykännyt siitä ohjaajasta ja tunnilla mua vähän ahdisti jostain syystä. Bodyjam olis tosi mielenkiintoinen, mut Lohjalla ei järjestetä tunteja :/ Niin ja en tiedä saisinko ketään kaveria lähteen tanssitunneille kun mutsikaan ei tykkää tollasista koreografisista tunneista. Myös joku venyttely- ja rentoutusjumppa, esim. Bodybalance kiinnostaisi kun ei meikäläinen veny enää mihinkään suuntaan. Aerobicistä en pidä, se hyppely ja touhottaminen aiheuttaa mulle huimausta, varmasti siksi kun hapenottokykyni on aika huono. Ja uinti.. no, se on ihan rentouttavaa ja varsinkin sauna siihen päälle, mutta mulla on nyt aika suuri kynnys lähteä uimahalliin sen jälkeen kun näin mun Kreeta-kuvat... eli ei kiitos. Ratsastus ois tosi jees liikunnallisesti, mutta musta ei ole hyppäämään hevosen selkään, siinäkin kynnys on todella suuri.
Jaa-a, keksiiköhän sitä mitään :/


Hieman aiheen vierestä välillä ;)
Ruusa on mussuttanut nyt aika paljon raksujakin. Siitä kertoo ainakin se, että Riitalta mukaan saatu RC:n 400g:n raksupussi on kohta tyhjä. Toki ollaan myös vaihdettu vanhat raksut kokonaan uusiin, jolloin on vähän mennyt hukkaan, mutta suurimmaksi osaksi olen vain lisäillyt kippoon uusia raksuja. Punnittiin Ruusa eilen ja jos ei vaaka valehtele niin sen mukaan Ruusa painoi n. 1450g, eli olisi lihonut näinä parina viikkona 200g. Eilen kun Veskun porukat kävi niin sanoivat heti että Ruusa on kasvanut, ja kyllä se munkin mielestä on saanut lisää massaa. Hyvä hyvä! :) Ja edelleen märkäruuat hävii parhaiten yöllä kun me nukutaan, ja päivällä kun me ollaan töissä. Eli ts. silloin kun se saa olla rauhassa. Eikä ole Ruusa yrittänyt sänkyyn suihkupulloepisodin jälkeen. Se nukkuu ihan mielellään sängyn vieressä olevalla tuolilla. Nyt se on alkanut kiinnostua kaapeista, on koko ajan menossa joko vaatekaappiin, ruokakaappiin tai roskiskaappiin, ja hyppii vessanpöntön päälle ja tassuttelee suihkun jälkeen märällä kylppärinlattialla - ja tietysti sen jälkeen painuu suoraan hiekkalaatikolle... Se sen laatikkokäyttäytyminen on muutenkin aika hupaisaa, kun se ihan selvästi välillä haluaa yleisöä kun se käy vessassa :P Se maukuu ja kipittää laatikolle ja on tyytyväisen näköinen jos joku on sen seurana potalla :D Käy se siellä yksinäänkin, mutta tosi usein kun me tullaan jostain kotiin niin se tulee moikkaamaan ja juoksee ekana hiekkikselle.
Ja nykyisin sen lempilelu on tollanen sateenkaaren värinen onkilelu, jossa on todella ärsyttävä kulkunen. Ruusa kantelee sitä onkea sen tupsusta joka puolelle ja on ihan hassuna siihen :)

459700.jpg