Fiilis: hassu :)

Eilen käytiin hakemassa Ruusa-vauva kotiin :) Oltiin jo neljältä Riitalla, juotiin kakkukahvit ja juteltiin. Mocca omi Ruusan kuljetuskopan heti itselleen ja nukkui siellä koko vierailun ajan :P Sieltä olis Moccan lisäksi ollut meille tulossa myös kaksi Hanin tyttöpentua, Ruusa taisi lähinnä vaan käydä kurkkaamassa ketkä tuli ja päätyi nukkumaan.
Meinasi kyllä ihan vähän tulla itku kun Riitta laittoi Ruusan koppaan ja hyvästeli sen :))

Ruusa oli tosi reipas ja rohkea tyttö autossa. Katseli ympärilleen ja ihmetteli, mutta oli yllättävän rauhallinen eikä itkenyt koko matkan aikana ollenkaan.
Kotona meni pari tuntia niin ettei Ruusa tullut boksista ulos millään. Lopulta saatiin pikkuinen ulos ruoalla houkuttelemalla ja tyttö nassuttikin heti menemään. Loppuillan se oikeastaan vietti sängyn alla piilossa, ihan lämpimän patterin vieressä. Itku tuli oikeastaan vasta kun oltiin menossa nukkumaan. Ruusa oli kuin ihmisvauva, herätti meidät parin tunnin välein sillä sydäntäsärkevällä itkullaan :´) Sitä käytiin sitten silittelemässä ja leikittämässä, käytiinpä tutkimassa sen kanssa ensimmäistä kertaa olkkariakin keskellä yötä. Yritettiin myös ottaa se sänkyyn meidän väliin, mutta ei Ruusa tykännyt olla siellä. Halusi varmasti vaan kovasti tutkia paikkoja, muttei ollut ihan varma uskaltaako.

Illalla huoletti vähän ettei Ruusa käynyt laatikolla ollenkaan, mutta oli siellä yön aikana ja aamulla jo käytykin. Poikkeuksellisesti näin viikonloppuaamuna noustiin ylös jo kahdeksalta antamaan tytölle lisää ruokaa. Siirrettiin kupit keittiön puolelle ja tänään Ruusa onkin ollut lähinnä olkkarin puolella tutkimassa paikkoja. Se ihastui meidän nurkassa kököttävään limoviikunaan, mutta katsottiin parhaaksi siirtää se pois ettei satu mitään. Se on onnistunut könyämään kaikki meidän pölyisimmät (Vesku ei imuroinutkaan...) nurkat ja kuljettamaan hirmuisia pölylauttoja mukanaan :D On käynyt myös sohvan ja kirjahyllyn takana, mutta ei se siellä kauaa ole ollut, käynyt vaan katsomassa mitä sieltä löytyy. Itketty on tänään tosi paljon, mutta nyt se on reilun tunnin ajan jo nukkunut tuolla samassa nurkassa patteria vasten. Näyttää oikein tyytyväiseltä :) Toivottavasti kotiutuminen sujuu hyvin ja voi kun saataisi ensi yönä nukkua vähän paremmin :) Kaikenkaikkiaan Ruusa on ollut aivan mahtava. Kovasti vaan säälittää pikkuisen naukuminen ja ikävöinti.

Ai niin. Meidän ostamia leluja se on lähinnä pelännyt, kuin myös kiipeilypuuta. Edes Riitalta mukana tuotu oma hiiri ei ole kelvannut. Kovin paljon ei edes ole leikityttänyt, mutta kaikkein mielenkiintoisimmat "lelut" on ollut päiväpeiton roikkuvat hapsut ja meidän sohvan selkänojan päällä makaava vihreä Luikero-käärme.

Kuulemisiin! :))