Fiilis: mainio, vallan!
Nyt soi: Machine Men - Scars & Wounds

Uskomatonta, Ruusa on ollut meillä kohta jo kuukauden. Äkkiä se aika vaan menee.
Täällä menee edelleen hyvin. Ruusan naamio on jo alkanut leviämään, otsasta sen näkee parhaiten, siinä on tuommoinen hailakan M-kirjaimen muotoinen kuvio ja ihan hiukan näkyy valkoista piirtoa. Harjaamisesta se on jo oppinut tykkäämään, ja sain jopa sunnuntaina puhdistettua sen korvat ilman suurempaa showta. Kaksi siihen hommaan kyllä tarvittiin kun tuo "luimisti" korvat heti kun yritti niihin koskea. Loppujen lopuksi se kuitenkin kehräsi ja tykkäsi kovinkin kun niitä puhdistin. Vielä olis edessä kynsien leikkuu ja valjaisiin opetteleminen. Nyt olis jo kiva viedä tyttöä ulos kun on ollut niin äärettömän upeat ilmat.

Todella ärsyttäväksi Ruusa käy siinä joskus aamuneljältä, jolloin se alkaa pitää niin hirveetä mökää että herätään siihen molemmat, eikä pystytä kunnolla enää nukkumaan. Ikävä kyllä sillä ei ole nälkä vaan se kaipaa seuraa. Aamuisin se on aina NIIN innoissaan kun noustaan ylös.
Nyt ei voida pitää edes makkarin ovea öisin kiinni kun siirrettiin hiekkalaatikko takasin sinne. Ruusalla oli niin ahdasta tuolla kylppärissä että se kuopi sitä hiekkaa liikaa ja liiskasi kakat tassuihinsa, jonka seurauksena räpisteli jalkojansa ja siinä oli sitten kylppäri laatoitettu uudelleen. Toivottavasti kyse oli vaan ahtaudesta ja vessahommatkin sujuisi nyt taas siistimmin.

Maanantaina keräsin vähän koivunoksia, mutta tein ennen kuin ajattelin. Ruusahan tietysti oli niistä mun kannalta negatiivisessa mielessä tosi innoissaan, niin nehän piti siirtää korkeuksiin hyllyn päälle, missä ne näyttää jokseenkin typeriltä. Täksi pääsiäiseksi on myös ihan turha kasvattaa rairuohoa, sillä kissanruohokin revittiin iloisesti "mullastaan", ei suinkaan pistelty poskeen. Eikä voi oikeen suklaamuniakaan syödä kun on laihis päällä :/ Boooooriiiing. Ostettiin kuitenkin tänään molemmille kaksi suklaamunaa.

Ilmoittauduin vapaaehtoiseksi käsittelemään kuvia Ragfans-lehteen, siis Suomen Ragdollystävät -seuran jäsenlehteen. Kivaa :)

Mitäs muuta. Perjantaina tiedossa Wasaran keikka, lauantaina Machine Menin. Pääsiäisviikonloppuna jälleen kahden illan keikkaputki, eli kiirettä pitää.
Laihiksesta sen verran, että fiilis on hyvä, mutta en mä mitään ole muistanut mittailla. Niin ja nyt kun Tina (töistä) on päässyt myös bodypumpin makuun, niin nyt on huomenna tulossa Tarjakin mukaan :) Me voitais kohta perustaa firman cheerleading/bodypump-ryhmä, tai vähintään toimia pumppaavina mainoskyltteinä jos jumpattais firman paidoissa ;D Oli siellä vastaanotossakin jo ollut varauskansion vieressä meidän firman kynä! Siitä se lähtee...
Tänään tein muuten töissä enemmän töitä kuin varmaan viikkoon yhteensä. Ja sen huomasi, alkoi nimittäin loppua kohden v*tuttaa :D

Mutta aivan ihanaa kun on niin mahavat ilmat! Nyt tuli niin nopeasti lämmin että tuntuu et tätä vauhtia kohta on sortsikelit. Tosin muutamia oon jo nähnyt kävelevän caprihousuissakin. Kimalaisetkin heräsi koloistaan, olin tänään taas ihan paniikissa kun semmonen pörriäinen tuli kohti, yök! Ötökät onkin kesän ainut miinuspuoli.
Kaikille kuitenkin todella aurinkoista kevättä! :)