Nyt soi: Apulanta - Ylijäämävalumaa

Lähdin eilen sinne baariin selvin päin mutta tulin himaan aika tukevassa humalassa - vaikkei siis pitänyt. Hannen mutsi oli meidän mukana ja tarjos koko illan. En mä kuitenkaan juonut kuin yht. 4 siideriä, kossubatteryn ja tequilan - mutta se oli se tequila. Joskus sitä vois juoda kuin vettä vaan, mutta joskus se menee päähän samantien.

Illan parhaat vedot oli mun mielestä Lohjan paras bändi The Enchained ja tämä Misery Inc. Nicole oli myös ihan ok mut jotenkin en päässyt sisälle. Kerrankin sai olla "ylpeä" lohjalaisesta yleisöstä kun Nicole taputettiin uudelleen lavalle. Vaikka, ehkä se oli järjestetty juttu, who knows ;) Pienellä porukalla jonkinmoista pittiäkin saivat aikaiseksi, Nicolen encoren aikana se oli kyllä jo Finntrollin keikalla olleen tapainen. Hirveä meininki.

Vähän säälitti Misery Incin aikana kun niitä jätkiä oli kuusi siinä lavalla, jolla ei kovin paljon tilaa bändiläisille ollut. Ja typerää oli myös se, että rumpalit oli ihan eristettyinä siellä perällä pleksien takana. Siis, periaatteessa ne ei enää edes ollut lavalla. Mutta älytön meininki niillä oli, ihan nauratti välillä kun kaikki veti niin täysiä :)

Tomi oli myös paikalla koko illan, tuli fiilistelemään ainakin The Enchainedin aikana.
Jepjep, ei muuta kuin tänään uudelleen. Selvin päin lähden jälleen ;)