Nyt soi: Misery Inc. - Further / Deeper

No joopa joo. Ruusa oli eilen päivällä tepastellut oikein antaumuksella meidän kirjahyllyllä. Vesku kun tuli jo päivällä kotiin huomasi sen pudottaneen mun uutukaisen maljakon tv-tasolle. Ei ollut maljakko onneksi mennyt rikki eikä vedet telkkariin, mutta onnenbambu meni kahtia :( Sillä oli myös vatsa löysällä (ja tavaraa oli tietysti ravisteltu kintuista pitkin seiniä) ja aateltiin että se oli varmaan siellä hyllyllä ollessaan nakerrellut kultaköynnöstä. Niinpä siis tein raskaan ratkaisun ja annoin kaikki meidän kukkaset nukkumattia lukuunottamatta äidille :/ No okei, ei kaikki enää ollut edes hyväkuntoisia ja osa meni suoraan roskiinkin, mutta nyt täällä ei oo kerrassaan mitään vihreetä, hyllystäkin tuli ihan autio kun suurin osa kasveista oli sen päällä. Eli nyt viimeistään tarvii se Dali-juliste laittaa seinälle niin ei näytä ehkä ihan niin paljaalta.

Sitten tänä aamuna se hepuleissaan hyppäsi sen kylppärin maton päälle, joka on nykyisin olkkarissa Ruusan leikkikaluna, joka tietysti lähti liukumaan. Kuului "mäiskis", "pläts", "kilinkolin" ja raksujen ropinaa kun koko paketti törmäsi ruoka- ja vesikippoihin. Kaikki tietysti nurin melkoisessa kaaressa ja minä hirveessä kiireessä (aamuisin on aina kiire) niitä siivoamaan. Ruusa tuli vielä siihen vesilammikkoon tepastelemaan ja onneksi se ei sen jälkeen mennyt vielä hiekkalaatikolle.
No, semmoista sattuu kissaperheissä.

Piti tänäänkin vielä törsätä. Ostin uuden, hienon mustan laukun, Adidaksen housut, pinkit ja mustat kynttilät autioon kirjahyllyyn (niistä ei niin väliä jos ne putoaa) ja tarrapapiljotteja! En oo koskaan omistanut paplareita mut ajattelin kokeilla :) Lisäksi vielä kaikkea turhaa "ruokaa", Ruusalle Shebaa ihan sikana ja kaikkea yleiskäytännöllistä härpäkettä. Meni jälleen about 100€, heh.

Tänään on Lojo Barissa Zero the Hero -"festarit", jonne lupauduin menemään. Tai itseasiassa mä sitä ehdotinkin, mikä just tällä hetkellä vähän kaduttaa, sillä ei huvita niin tippaakaan lähteä. No, on siellä tänään ainakin Nicole ja Misery Inc. Varsinkin jälkimmäinen kuulostaa tosi lupaavalta. Ja Tomi "the man" Joutsen on tietysti järkännyt koko häppeningin ;)