Voi meidän pientä Ruusaa. Se on ihan rassukka kun sen hampaat vaihtuu.
Se naukuu paljon enemmän, on paljon seurallisempi ja änkee joka välissä syliin <3 Nukkuukin öitä melkein kokonaan mun vieressä. Mummulassa vierailun jälkeen se on päivisin nukkunut kuljetuskopassa, sieltä se aina unenpöpperössä kömpii tervehtimään meitä kun tullaan töistä kotiin :) Boksi on nykyään muutenkin ihan Ruusan "koti", aina kun koppaan koskettaa niin neiti ryntää tarkistamaan mitä sen kodille oikein tehdään! Ollaankin pidetty se nyt olohuoneen puolella kun siinä on niin hyvä olla. Uudesta tietokonenäytöstä jäänyt pahvilaatikkokin oli tosi suosiossa ja vähän väliä Ruusa oli siellä istuskelemassa hassun näköisenä.

Ruusan kaikki veljet onkin jo käyneet näyttelyissä ja pärjänneet tosi hyvin!
Viime viikonloppuna Ville eli Blue Blue Moon oli hienosti värinsä paras (ja kuvista päätellen on kyllä aivan Ruusan näköinen!). Myös Dio ja Pepe eli Dark Knight ja Mr. Heartbreaker ovat saaneet lähes pelkästään EX1-tuloksia! Ihan loistavaa, onnea vaan kaikille! :)
Kai sitä pitäisi itsekin lähteä katselemaan näyttelytouhuja tuossa loppukesästä. Riitan täytyy kyllä olla mukana tukena ja turvana kun mua jännittää kuitenkin niin paljon enkä tajua mistään mitään ;D Pitää kyllä varmaan raahata tuo miehekekin mukaan kun en mä uskalla ajaakaan.