Fiilis: laiskottaa

Jep, tosiaan, hauskaa vappupäivää! :)
Mulla taisikin olla ensimmäinen vappu about kymmeneen vuoteen ihan vaan kotona. Niinkuin edellisessä postissa sanoinkin, ettei mulla ollut edes fiilistä lähteä minnekään. Timo ja Asta kyllä soitteli meitä Helsinkiin ja Katikin kysyi mua siellä käymään, mutta en mä jaksanut. Join 2,5 siideriä, yhden paukun sekä 2 lasia skumppaa. Korkattiin sentään semmonen :) Illan ohjelmassa oli telkkarin katselemista, juomista, syömistä, tupakoimista, Ruusan ulkoilutusta ja pelaamista. Käytettiin tosiaan Ruusaa ulkona n. 10 min tossa meidän alapihalla. Autoja meni ohi ja toinen kyyristyi aina kun huomasi sellaisen. Uskalsi Ruusa sentään jonkin verran siellä kävelläkin, eikä mitään hirveetä paniikkikohtausta saatu. Vähän hissi pelotti ja ne ohiajavat autot ja kylmä tuuli, mutta tosi kiltisti oltiin.
Loppuillasta pelattiin tunnin verran Preyta koneella - tai Vesku pelasi ja me Ruusan kanssa kateltiin :) Sitten aikalailla nukkumaan siinä puolenyön aikaan.

556249.jpg 556251.jpg

Ei tänäänkään kyllä minnekään jaksa lähteä. En ennen tätä päivää sitä tiennyt, mutta meidän piti mennä käymään Veskun porukoilla, mutta sen äiti kuulemma soitti aamulla ettei kannatakaan tulla kun sillä on niin hirveä krapula ;D
Pyykkiä sain tänään pestyä ja ripustettua kuivumaan Ruusan "avustuksella" ja nyt tyttö nukkuukin pyykkikorissa jo hmm... kolmatta tuntia! Telkkarista tuli UIT:n revyy Lisää letkua, joka meni Peacockissa viime kesänä, kivaa että sen Da Lintsi -koodinkin näkee vielä telkusta kun se taltioidaan :) Tykkään noista revyistä kyllä hirveesti, tossakin oli tosi upeita näyttelijöitä (Puntti Valtonen, Tiina Lymi, Jussi Lampi, Arvi Lind) ja ah, Laura Voutilaisella on niin sikahieno ääni! Vois käydä useamminkin katsomassa tollasia, ei pelkästään kun Jonna tai Erin on mukana ;) Se Heavy Xmas kun oli kans niin mahtava. Vitsi, ootan Da Lintsi -koodia ihan sikana! Nähdyt pätkät telkkarista lupaa kyllä tosi hyvää.

Tänään voisi juoda vielä pari siideriä, syödä juustonaksujämät ja tippaleivät - ehkä lakki päässä, jos mahtuu ;)