Fiilis: kamala, räkäinen, väsynyt
Nyt soi: lima valuu aivoihin ry. ;)

Vähänkö ihanaa, mulla on taas räkätauti! Pää on täynnä räkää ja tuntuu samaan aikaan sekä raskaalta että kevyeltä. Voimat ihan loppu ja hiki tulee vähänkin kun jotain tekee. Urheasti menin kyllä tänään töihin ja meen vielä huomenna ja ylihuomennakin, sillä mähän en niistä juhlista jää pois mistään hinnasta! Enkä myöskään Lintsiltä, ne liput oli sen verran arvokkaat.

Mutta oikeesti vähänkö ihanaa, me ostettiin eilen uusi silitysrauta ja uusi kahvinkeitin! Jes! Halpiksiahan ne molemmat oli, suoraan Säästäristä, mutta ainakin kahvinkeitin toimii ajastimella ja silitysrautakin on hieno ja kiiltävä :) Siistiä, aamulla ei tarvii ees käydä painamassa nappia kun kahvi keittyy itestään! Huomasin vielä kaupassa Lambin uutta vessapaperia (kaikkia varmaan kiinnostaa ihan kybällä), missä on vaaleanpunainen sydänornamenttikuvio, aika ihana! Sanoinkin Veskulle että eiks oo kiva kun vaimoke on näin vähään tyytyväinen, kauniiseen ja pehmeeseen vessapaperiin ;D Niin ja Ruusa oli tietysti innoissaan taas uudesta pahvilaatikosta - kuinkas muuten.

576450.jpg 576452.jpg 576453.jpg

Käytiin myös Hannen kanssa päiväkahvilla siellä rokkibaarissa, samanlainen räkälä se oli päivälläkin, suurin osa asiakkaista oli vanhoja juoppoja, vaikka oli siellä muutama nuorempikin, ja täysjärkisiäkin. Kävin samalla reissulla apteekissa ja tietysti siellä oli ihan törkeät jonot. Ostin Vichyn kasvorasvaa kun totesin sen viimeksi tosi hyväksi, mutta muistin ilmeisesti purnukan väärin, sillä toi oli ihan kamalaa tököttiä. Noi Vichyt on vielä hävyttömän kalliita rasvoja. Noh, ainahan sen voi säästää talveksi kun iho on vieläkin kuivempi.

Tänään käytiin töiden päälle Kimin ja Katrin kanssa Rossossa syömässä. Sieltä Alkon kautta kotiin. Siellä perjantaisissa firman juhlissa ei tarjoilla teräviä ollenkaan, sillä kaikki firman edustajat kentällä on kuulemma sellasia ihme alkkiksia ja tappeluherkkiä terävien jälkeen, joten piti sitten ottaa omat terävät :) Ostin kaks pientä pulloa Salmaria ja yhden pienen Jägerin sekä kaks shottipulloa Dooley'sia.

Eipä tässä kai muuta kun troppia nassuun ettei pöpö vielä pahene. Ciao.