Fiilis: normaali ;)
Nyt soi: myGRAIN - Cold Reflection

Miten on muka taas ollut niin kiire ettei oo ehtinyt/jaksanut tänne kirjotella... Ei ymmärrä.

Alkaen lauantaista, meillä oli ne pitkään suunnitellut vanhan jengin bileet ja koko ilta oli niin mahtava et pakko ottaa pian uusiks! Puhuttiin kaikesta ja paljon olikin puhuttavaa, juotiin viunaa, mentiin baariin, tanssittiin ja juotiin lisää viunaa ja hauskaa oli :) Olin jopa ekaa kertaa elämässäni jatkoilla, Katin ja Tomin luona, vaikka jengi väsähti kyllä tyyliin heti kun päästiin niille. Sen verran oltiin pystyssä että luotiin Tomin kanssa Katille Galleria-tunnus ;D Hähää! Mutta mä lähdin sitten kotiin kun ihmiset lakosi viereltä, siinä puoli kuuden maissa.
Jotenkin tuntui että ihan kuin oltais koko ajan yhdessä hengattukin, niinkuin silloin nelisen vuotta sitten. Siis me kaikki ollaan kyllä koko ajan asuttu Lohjalla, mutta ollaan oltu koko sakki niin saamatonta ettei oikeen usein olla nähty. Mutta otamme nyt itseämme niskoista kiinni ja pidämme näitä iltoja useemminkin :)

Kati pyysi mua kanssaan Aitoon Kirkkareille katsomaan Poets of the Fallia ja tottakai mä lupauduin kun mulla on sillon lomaakin :) En tiedä vielä jäädääks me sinne sitten yöksi vai tullaanko sieltä himaan suoraan.

Eilen käytiin Hannen kanssa kahvilla suunnittelemassa meidän ens viikon Sauna-reissua! Järkyttävää että se on nyt jo, että kesä tuli! Anyway, hirveästi menee rahaa pelkkiin viinoihin, saati sitten siellä itse festarialueella tai sunnuntaina vaatekaupoissa... Huoh. Onneksi Saunan jälkeen on vaan juhannus, jonka jälkeen luojan kiitos tulee seuraava palkka lomarahoineen kaikkineen, eli uudet manit Tuskaan ;D Siitä palkasta ajattelin ostaa myös elämäni ensimmäisen korsetin gootteilua ja rokkeilua varten.
Niin joo ja tuonne Saunaan laitan kuiturastat päähän. En koko päähän mutta melko paljon kuitenkin, saa nähä mitä niistä tulee! Laitan kyllä kuvia häppeningin jälkeen.

Ja meidän pieni ja karvainen tyttölapsi Ruusa on jo 6kk vanha! Iik!
Eilen yritettiin ekaa kertaa leikata siltä kynnet, paino sanalla yritettiin :D Ei siis onnistunut - neljä kynttä sain napsaistua. Piti tänään kokeilla uudestaan kun neiti nukkuu, mutta kun se touhottaa koko ajan!