Fiilis: mitä upein :)
Nyt soi: Dmitry Koldun - Work Your Magic

Jopas oli viikonloppu!

Perjantaina oli ne firman 20-vuotisjuhlat, jotka oli loppujen lopuksi mun mielestä ihan täydelliset pirskeet. Oli tosi kaunis ja lämmin ilta, paikka oli mitä mahtavin järven rannalla, ruoka oli hyvää, tapasi uusia ihmisiä, oli juoruttavaa ja juoruttavia, bändi soitti kaksi tuntia huolimatta laulajan kuumeesta - ja mikä tärkeintä, juomat ei todellakaan loppunut kesken :D
Lisäks paikalla oli firman kaks helikopteria, joiden kyytiin pääsi kaikki halukkaat. Mun ei ensin pitänyt mennä, mutta työkaveri puhui ympäri ja niinhän sitä mentiin :) About 100m korkeudella 160km/h kaarreltiin siinä järven ympärillä, oli aivan mahtavaa! Sain vielä oikeen spesiaalikyydin ja mentiin jossain vaiheessa takaperinkin. En tosin sitä ite tajunnut kun olin jo siinä vaiheessa (kello oli seitsemän illalla...) niin tuntuvassa humalassa. Hyvät kännit niistä tulikin, olin koko illan tasaisessa tuiskeessa eikä missään vaiheessa tullut paha olo, jee! Puolenyön aikoihin bändi lopetti ja siihen päättyi samalla juhlatkin, mutta me lähdettiin vielä pomon johdolla muutamalla taksilla Loheen jatkoille, jossa sielläkin oli tosi kivaa! Oikeasti, niin mahtavat bileet, että ottaisin uusiksi vaikka heti, vaikka lauantaina olikin hirveä kankkunen.

Tosiaan, lauantaina heräilin joskus klo 11 ja olin vieläkin ihan tuhannen tuubassa, laskuhumalassa, lievissä tärinöissä. Epätoivo alkoi pikkuhiljaa hiipiä luo kun tajusin että perkele, sitä tarvii tänään vielä lähteä Lintsille. Onneksi se Da Lintsi -koodin näytös oli sittenkin vasta klo 18, niin ei tarvinnut ihan törkeän aikasin lähteä, ja lähtöön mennessä olo olikin jo paljon parempi.
Revyy oli tosi mahtava, Jonna ja Krisse oli tosi ihania, ja Jonna näytti taas ihan ammattilaiselta siellä lavalla, ei siitä mihinkään pääse :) En normaalisti välitä kauheesti Krissen läpästä, mutta tossa se oli tosi hauska, kuten myös Miitta Sorvali. Jotkut sketsit meni vähän yli hilseen, mutta kaikenkaikkiaan koko juttu oli kyllä tosi viihdyttävä. Ja yllättäen, Jonnan soolonumero Suomenneitona oli mielettömän upea! Ja sketseistä mun mielestä paras oli papparaiset Jukka ja Jarkko sekä pissikset Jonna ja Krisse ;) Käykää ihmeessä katsomassa!
Ennen näytöstä käytiin vaan 4D-Kinossa, näytöksen jälkeen vielä Raketissa ja Vuoristoradassa. Vähän sääli että jouduin passaamaan kaikki parhaat laitteet (Kieputin, Kieppi, Kirnu) krapulan takia, mut en sitten uskaltanut ees yrittää kun Rakettikin otti sen verran vatsanpohjasta että hyvä kun ei pehmikset tullu ulos :P Viimeksi kävin Lintsillä kolme vuotta sitten ja täytyy kyllä myöntää että Raketti sai mun jalat velliksi! Ei jännittänyt ollenkaan siihen meno, mutta kyllä mä huusin, vaikken yleensä huuda (tai ainakaan ennen huutanut) oikeen missään.

Anyway, sieltä Lintsiltä sitten takasin Lohjalle ja meille katsomaan Euroviisuja Hannen kanssa. Mun suosikkibiisi voitti, Serbiaa oisin äänestänyt jos oisin viitsinyt, muut suosikit oli Valko-Venäjä, Moldova, Venäjä, Latvia ja Georgia, Suomen lisäksi. En kyllä ihan tajua miten se Ukrainan läppä toimi niin hyvin! Siis kun tulivat jopa toiseksi. Kisojen pohjanoteeraukset tänä vuonna oli musta Irlanti ja Iso-Britannia. Kaikkia muitakin ihmeellisiä juttuja siellä oli, esim. Armenia, miten se voi sijoittua niinkin hyvin? Se biisihän oli tosi tylsä. The Arkia en oo koskaan varmaan kuullutkaan, mutta sitä hypetettiin niin järjettömästi että petyin kyllä pahasti, se biisi oli ihan samanlaista huttua kuin kaikki muutkin. Ja miten Hanna sai niin vähän ääniä? Siis sehän oli miljoona kertaa parempi kuin NIIN moni niistä muista! Ärsytti. Ja vitsi miten se eläytyi siihen biisiin, oli tosi hieno esitys.
Ja se Antti Jokisen alkuvideo, ihan mahtava! Ei ihme että oli Suomen kallein kolmeminuuttinen video ;) Ja noi Euroviisut oli tosi hyvin järjestetty, ei tarvinnut ollenkaan hävitä Suomea järjestäjämaana. Eikä edes juontajia, Jaana ja Mikko oli tosi hyviä - ja Heikin kommentit myös :)

Ja mahtavaa myös se, että Suomi pääsi MM-lätkän loppuotteluun! En olis uskonut. Olihan se hopea pettymys kun se musta hävittiin aika nolosti, mutta hieno juttu hopeakin :) Ja mikä parasta, voitettiin ruotsalaiset sekä Viisuissa että lätkässä ;) Hähää!