Fiilis: odottavalla kannalla
Nyt soi: DragonForce

Jassoo, se on loma nyt. Ihanaa kyllä :) Vielä kun on ihan mahtavat kelit ja kivaa tekemistä.

Viikonloppuna tosiaan oltiin Bromarvissa mökillä isolla porukalla, 9 henkeä + koira :) Hassua että meitä oli törkeen paljon mutta ruokaa jäi silti yli. Jotenkin tuntui että bileet jäi tosi lyhkäseen ja että kaikki väsähti aikasin. Se kyllä varmaan johtui vaan siitä että aloteltiin kekkerit vasta joskus viiden, kuuden aikaan illalla. Viimeset (eli me, isäntäpari) meni nukkumaan kaiketi joskus kolmen, neljän välillä. Eli kyllä me vielä kahteen asti saunottiinkin.
Kamerakin oli mukana, mutta mukaan tarttui oikeastaan vain tämä:

634840.jpg

Ruusa tosiaan oli mutsilla hoidossa kun me oltiin mökkeilemässä. Tyttö oli kuulemma ollut ihan kuin kotonaan, leikkinyt ja riehunut, syönyt, käynyt laatikolla, jutellut ja nukkunut, sekä herättänyt aamuyöllä. Ilmeisesti jonkin verran auttoi se, että oltiin siellä kolmistaan yksi yö. Kun päästiin eilen sitten kotiin niin Ruusa nukkui koko illan :P Eli oikeastaan se nukkui koko päivän.

Nyt alkuviikosta ohjelmassa olisi pyykkäämistä, siivoomista, pakkaamista, postin odottelua ja hieman vielä ruokaostoksilla käymistä ja rastojen laittelua. Onneksi meillä on siellä Tampereella hotellihuone niin voi ottaa vaikka koko vaatearsenaalin mukaan! Ja niin mä varmaan otankin :D Vaikka kuinka suunnittelis etukäteen mitä laittaa päälle niin ei se koskaan sitten toimi, pitää aina kokeilla miljoonaa paitaa, eikä yleensä silloinkaan ole mitään päällepantavaa.

Vähän kyllä pelottaa että mulla tulee ihan HIRVEÄ ikävä Ruusaa! Nyt mökilläkin oli jo tosi kova ikävä niin mitä sitten kun oon neljä päivää pois kotoa... :( Yhyy!