Fiilis: kuuma...

Oltiinpa eilen Katin ja Johannan kanssa Aitoon Kirkkareilla! Kotimaanmatkailu on aina mukavaa, mutta täytyy sanoa, että jos ei Kirkkareilla esiinny joku mun ehdottomista lempibändeistä niin sinne tuskin tulee enää toiste lähdettyä. Ei siinä periaatteessa mitään vikaa ollut, mutta Saunan ja Tuskan jälkeen jotkut Kirkkarit ei tunnu miltään. Ne oli kuin Rantajamit Lohjalla, sillä erolla että Rantajamit on kokonaan pelkkää kaljatelttaa, eikä siellä oo mitään noita krääsäkojuja + paljon vähemmän safkakojujakin. Mun mielestä Jameihin vois hyvin pystyttää krääsäkojun, koska mä ainakin kännissä ostelen mitä ihmeellisimpiä tavaroita. Meinasin ostaa Veskulle tissi-stressipallon, mutta se oli edelleen niin ällöttävä etten voinut :D Sen sijaan mukaan tarttui hätäpäissään ostettu lei, sekä Hannelle ankh-risti.
719789.jpg 719790.jpg 719792.jpg

Katin ja Johannan fanittamaa Poets of the Fallia mentiin sinne siis katsomaan, ja se alotti vasta 00:30 niin meillä oli about 4 tuntia aikaa hengailla kaljateltalla :D Hyvin sain 60€ tuhlattua sinnekin sitten kun ei mun ollut ensin tarkotus juoda itseäni humalaan, mutta eihän siellä ollut mitään muuta tekemistä kun ei niitä muita bändejä huvittanut käydä katselemassa. Negativea katottiin muutama biisi keikan lopusta.

Poetsilla oli tosi hyvä ja energinen keikka, ja laulaja Marko oli ainakin ihan fiiliksissä. Oli pakko kysyä tytöiltä että onko ne aina noin fiiliksissä. Ovat kuulemma mutta nyt oli vielä erityisen fiilareissa x) No, mikäs siinä. Mä en oo kuunnellut Poetsin toista levyä ollenkaan, joten en mä muistanut niistä biiseistä kuin radiossa soineet sinkkubiisit, mutta ihan hyvä meininki silti oli. Vaikka pikkusen tuli fiilis että oon nyt väärässä paikassa - kaiken ton mun ja Hannen hevisekoilun jälkeen :D
719800.jpg 719795.jpg 719796.jpg 719716.jpg 719717.jpg 719719.jpg 719720.jpg 719801.jpg 719803.jpg 719805.jpg 719808.jpg 719809.jpg 719811.jpg 719814.jpg

Kirkkarit saa plussaa isosta parkkipaikasta, leirintäalueesta, krääsäkojuista ja tosi hyvistä safkoista, mutta miinusta pysäköintiohjeistamisesta, tienvarsiopastuksista (joita ei siis ollut) ja vähäisistä istumapaikoista, joita ei ollut kuin täpötäydessä kaljateltassa. Vaikka toi Aitoo olikin keskellä ei-mitään niin oisin toivonut vähän opasteita tien varrelle. Hyvin me sinne löydettiin kun alue tuli yhtäkkiä vastaan, mutta kuitenkin. Parkkialueella taas ei ollut ainuttakaan järkkäriä näyttämässä missä on tilaa, kaikki vaan hengaili ja katseli kun teinit ryyppäsi pellolla. Leirintäalue oli sopivan iso ja aivan alueen vieressä, joka oli musta tosi positiivista, vaikka eihän me itse sinne yöksi jääty.

Poetseista jälleen hevin pariin, ollaan nyt Hannen kanssa menossa kahdelle Suomen ensimmäiselle Metalli-risteilylle :D Jee! Toinen on jo lokakuussa ja toinen vasta tammikuun lopussa, mutta ootetaan niitä jo aivan sairaasti. Varsinkin sitä jälkimmäistä, jossa on tosi kovia bändejä! (Warmen, Children of Bodom, Ensiferum) Ihan loistavaa. Ehkä sitä näkis vihdoin Enskatkin oikeen kunnolla :D Lokakuisella risteilyllä on Norther ja Entwine, jotka mua kiinnostaa nähdä + joku Villieläin, joka on tulossa nyt keskiviikkona Jameihinkin.

Mut nyt meen katsomaan vielä formuloiden jämiä.