Perjantaina oltiin kuin oltiinkin Virgin Oilissa katsomassa Brother Firetribea.
Oltiin eka meillä alottelemassa, minä, Hanne ja Marsa, joka ei kylläkään Helsinkiin meiän kanssa tullut. Oltiin menossa ysin bussilla, ja 5 vaille yheksän katoi kelloa että "juu, kohta vois lähtee ettei tuu kiire", sit kello oli n. 21:07 kun oltiin pysäkillä, eli myöhästyttiin kaiketi huimat 3min. Siinä sit oltiin taas että "perkele, taas myöhästyttiin." Odoteltiin siinä tunti seuraavaa bussia ja juotiin, ja bussimatka menikin taas musaa kuunnellessa ja lauleskellessa :P

Samantein Virgin Oiliin, ja ehittiinkin tosi hyvin, odoteltiin keikan alkuakin vielä ainakin yli ½ tuntia. Eturivi oli jo vallattu niin jouduttiin tyytymään about kolmanteen riviin :P Siinä kyllä jengi liikkui niin paljon että ajauduttiin keikan aikana kauemmas ja taas lähemmäs. Mutta ei haitannut yhtään kun meillä oli törkeä biletys päällä koko ajan :P Hyvä kun muistin edes valokuvia ottaa. Siellä oli kaks tyttöä, jotka oli Firetriben Lohen keikallakin.
Fiilis oli taas koko ajan niin hyvä että hymy oli kaikilla korvissa ja olin keikan jälkeen ihan hiestä märkä. Meinasin valahtaa polvilleni jo heti keikan alussa kun muistaakseni tokana biisinä tuli Valerie, jossa on aivan ihana kohta, mistä saan aina järkyttäviä kiksejä ("Feeling you, touching you was all I wanted to do"). Luulin alkavani itkemään, mutten alkanutkaan vaan en meinannut saada henkeä ja tärisin ihan horkassa :D Kamalaa.
Vikan biisin aikana otin paniikissa viimeset valokuvat tokasta rivistä kun joku vitun lapsellinen ääliö, keski-ikänen äijä tuli siihen taas tunkemaan ja tönimään. Kun tönin sitä takasin niin se tarras mun tissiin kiinni, ja sit lätty lätisi :D Vedin sille siis litsarin poskelle. Vittu kun ihmiset osaa olla niin vajaita! Kyllä me ämmät saatiin se sitten yhteisvoimin siitä helvettiin.
Mutta keikka oli taas aivan ihana, suosittelen edelleen kaikille! :))
 

Keikan jälkeen mä olin edelleen melkein selvä kun taas Hanne meinasi sammua pöytään :D Se on hyvä että meillä nää känniääliömeiningit menee aina vuorotellen niin ei voida hirveästi toisillemme vittuilla x) Lähdettiin Virginistä syömään puoli kolmen aikaan ja siitä Kamppiin suoraan venaamaan bussia. Laitoin vielä kännykän soimaan vähän ennen neljää ettei varmasti myöhästytä jos nukahdetaan. No, kännykkä ei ylläri pylläri soinutkaan, ja kun yhtäkkiä heräsin niin mun kello näytti 04:01, ja laiturin kello 04:04 eikä bussia missään. JES, myöhästyttiin taas! Onneks meni taas pikavuoro Turkuun viideltä niin ei tarvinut kuin tunti venailla. Sanoin vielä kuskille että koittaisi muistaa pysähtyä Lohjanharjulle jos me nukahdetaan. Ja mä nukahdin bussiin samantien, muistan kuulleeni kun se starttasi bussin ja peruutti laiturilta, mutta ehdin nukahtaa jo ennen kun päästiin Kampista ylös ja ulos! Sitten heräsin Munkkiniemessä ja nukahdin heti uudelleen ja nukuin kuin tukki Lohjanharjulle asti. En tiedä oliks Hanne ollut kauan hereillä, mutta mä heräsin kun se ihana kuski kuulutti meidän olevan Lohjanharjulla <3 Sitten vaan taksilla taas kotiin ja se kuski vaan nauroi meille kun sanottiin tulevamme Helsingistä ja myöhästyttiin vikasta bussista jo kolmannen kerran tänä kesänä. Se vaan käkätti ja sanoi että "no jonkun se täytyy meidätkin elättää" :P Kerrottiin myös menevämme ens viikonloppuna Tampereelle niin se sanoi että "no sieltä taitaa olla vähän kalliimpaa tulla taksilla kotiin" :)

Tuli kyllä fiilis että ei jumalauta, miten näin voi käydä joka kerta, että eihän tässä pysty lähtee Hesaan ryyppäämään enää ollenkaan kun aina myöhästytään dösästä tavalla tai toisella.