Oltiinpa perjantaina Hannen kanssa Infernossa viettämässä sen synttäreitä nyt toistamiseen. Oltiin siellä kai vähän ennen puoltayötä ja oli ihan sikakivaa koko illan, vaikka paljon väkeä ei Infernossa ollutkaan. Juotiin itsemme humalaan, naurettiin pokeille, tanssittiin Monkey Businessta ja kartutettiin alakerran sukkanauharahastoa parilla eurolla :) Lisäksi nähtiin siellä yks lohjalainen Marjut, ja koska me ollaan sen "unelmanaisia" niin se halusi meidän puhelinnumerot :)

Ehdittiin vielä jopa siihen aamuneljän bussiinkin, mutta eilen illalla huomasin että mun kännykkä oli hukkunut johonki matkan varrelle :(( Toivon vaan kovasti että se putosi jonnekin bussiin kun siellä nukuttiin ja röhnötettiin. Huomenna soittelen Pohjolan liikenteelle / Matkahuoltoon että näkyykö sitä, jos ei näy niin sit onkin vähän paskempi juttu. Tuli melkosen huonoon rakoon hävitettyä se puhelin, on nimittäin niin paljon tekemistä ym. että sitä puhelinta tarvis väkisinkin.
Vituttaa, eipä tässä muuta.

Nyt oottelen tässä isukkia että päästään raijaamaan tavaraa uudelle kämpille. Se tulee lisäksi kasaamaan mun hyllyn/tv-tason koska mä en tajunnut niistä ohjeista mitään.