Nyt soi: Pommiradion viimeinen lähetys
Fiilis: perjantaimeininki ;D

Ihan ollut hunningolla tämä mun blogin kirjottaminenkin, joten voispa kertoilla kuulumisia.
Oma kämppä on siis ollut alla kuukauden päivät, ihan hassua! Kaikkia huonekaluja ei ollut varaa hankkia heti, joten esmes ruokapöytä ja vitriini puuttuu. Mutta hyvinpä on tullu pärjättyä pelkällä tietokoneella, sohvalla ja sängylläkin :D Niin ja Ruusakin on kotiutunut tosi hyvin. Sain upouuden taulutelkkarinkin, mutta totesin just eilen että avasin sen ekaa kertaa viikkoon. Ja Big Brotherkin on tältä vuodelta mennyt ihan ohi, eikä oo edes pahemmin kiinnostanut. Intressit nyt ihan jossain muualla.
Aamuheräämiset ja töihin kävely tuottaa käsittämätöntä tuskaa varsinkin kun vuorokausirytmi on nykyisin ihan päin helvettiä, ja oonkin pumminut kyytiä Veskulta vähän väliä. Lisäksi oon ihan persaukinen, mutta tekee hirmuisesti mieli vähän juoda tänään. Huomenna sitten enemmänkin kun lähetään Kaapelitehtaalle Helsinki Halloweeniin :) Yay!

Viime viikonloppuna oltiin Salossa katsomassa Machine Meniä. Koko viikon oli vähän sellanen fiilis että blaah, Machine Men, ei nyt kiinnosta. Mut taas keikan jälkeen heti tyyliin kattomaan seuraavia keikkoja :D Oli se vaan niin hienoa taas. Jengiä oli mun mielestä vähemmän kuin viime maaliskuussa samaisessa paikassa, mutta meillä fiilis oli tuhat kertaa parempi - mahtoikohan johtua siitä että värvättiin itsellemme kuski ;)) Antony kuvasi videokameralla matskua johonkin, tiedä sitten mihin, mutta siinä riehuessa mun tuoppikin lensi jonnekin lavan edustalle ja meni tuhannen pi**un päreiksi. Antony siihen että "Täälläpäs on hurja meininki!" :) Toivottavasti vaan ketään siinä edessä ei sattunut..


Viikon päästä olis työkaverin järjestämät Halloween-bileet Tarantino-teemalla, mutta perkele, en mä tiedä Tarantinon leffoista paljon mitään, mikskä ihmeeks sitä pukeutuis tällasena köyhänä? Ehdin jo ehdottaa ruumissäkkiä, jos vetäisin vaan jätesäkin päähäni. Jurvasen mielestä idea oli ihan mainio mut Sanna ei valitettavasti arvostanut :( Täytyy keksiä jotakin muuta.
Päätettiin tänään töissä meidän pikkujouluriennotkin.. Douh! Mennään 9.11. kattomaan ¿America? -niminen teatteripläjäys Helsinkiin ja sieltä sit syömään ja juomaan. Seuraavana päivänä pidän pienimuotoset synttärit/tuparit/etkot, joten taas tulee ryypättyä koko viikonloppu.. Raskasta. Sitä seuraavana viikonloppuna vietetään Hannen kanssa kahdestaan mun synttäreitä toistamiseen ja lähdetään Tampereelle viikonlopuksi :) Sit onkin kalenterissa tyhjää jonkin aikaa, joskin muutama potentiaalinen keikka. Hihi.

Tänään vietetään muuten Suomessakin Nenäpäivää. Kuka osallistuu? Mistä niitä neniä edes saa? Oonko vain sokea?