Tsiisös mikä viikko!
Keskiviikkona lähtö Metal Elite Cruiselle. Oltiin terminaalissa hiukka ajoissa ja venailtiinkin laivaan pääsyä about 2,5h. Laivassa pienet hyttidrinksut ennen buffettia, missä ehdittiinkin olla vaan puolisen tuntia. Hyvin saatiin kuitenkin punkkupullo tuhottua ja sit piti meikäläisen vähän rajottaa, siis vain vähäksi aikaa ;) Meno jatkui juodessa, baarissa notkuessa ja bändejä katsellessa. Puolet bändeistä jäi näkemättä, mutta nähtiin sentään Norther, Entwine, Moonsorrow ja Deadlock :D Viimeksi mainittu lopetti vasta joskus neljän, viiden aikaan aamulla, jonka jälkeen suunnattiin sinne minne muutkin, eli ylös diskoon.

Kuudelta meni disko kiinni, josta lähdettiin hyttiin nukkuminen mielessä. Istahdettiin kuitenkin käytävälle polttelemaan tupakat ja saatiin siihen seuraa. Loppujen lopuksi meidän lisäksi siinä oli neljä jätkää ja punapäätyttö, joiden kanssa läksittiin yksissä tuumin pubiin jatkamaan, siinä aamukahdeksan aikoihin. Siellä sitten törmättiinkin mm. Finntrollin/Moonsorrown kosketinsoittajaan, Henriin, joka liittyi seuraan. Kaikennäköstä enimmäkseen musiikkiin liittyvää tuli jutskailtua, ja loppujen lopuksi mentiin hirveässä tuubassa hyttiin nukkumaan joskus yhdentoista aikaan aamulla :)

Meidän oli oikeasti tarkoitus käydä katsomassa se Koivusen Ari, mutta mä nukuin autuaasti vielä siihen aikaan. Aika perseestä oli varmaan Arinkin siellä siihen aikaan soittaa :D Vaikka en mä tiedä oliko siellä väkeä kuinka paljon. Kaikki ainakin dissas Aria koko illan eikä tyyppiä näkynyt ees laivan käytävillä, toisin kuin kaikkia muita. Niin ja Jules Profane Omenista kävi vierailemassa Entwinen yhdellä biisillä :) Kuulosti hiton hyvältä.

Oli aivan mielettömän mukava reissu <3 Oli superkivaa tutustua taas uusiin ihmisiin ja pitää hauskaa. Kaikilla oli tosi hieno fiilis ja hyvä henki, toivottavasti ottavat Metal Eliten perinteeksi :)
Kiitos Ville, Tero, Jukka, Henri sekä punapäätyttö kavereineen :)

---

Ja eilen jatkui. Profane Omenin EP:n julkkarikeikka Nosturissa. Meillä yllättäen venyi taas lähtö hirveästi ja olin jo ihan varma ettei keretä sinne ennen keikan alkua. Mut onneks siellä päässä aikataulusta oltiin myöhässä vartin verran, eli no hätä.
Keikka oli aivan törkeän hyvä :) Nyt ei enää IHAN niin paljon harmita että Tuska-keikka missattiin. EP:n vierailijatkin (Sari Laine & Taneli Jarva) oli saatu keikalle asti mukaan, mikä oli kyllä hieno juttu. Selkeästi yleisöstäkin näki että sinne oltiin PO:a tultu katsomaan muiden sijaan, sillä kun pojat lopetti niin suurin osa jengistä lähti muualle ja vaan pari kourallista jäi katsomaan Before the Dawnia. PO:n keikan aikana oli tosi hyvä meininki ja ihmiset tykkäs kovasti.

Kiitos pojat! *<:o)=