Nyt soi: For My Pain...
Fiilis: Ööö..?

Firman pikkujoulut vietettiin suht rauhallisesti siellä Helsingissä. Molemmat Jarit oli kipeitä eivätkä päässeet mukaan, ja mun mielestä sen kyllä huomasi, jotain jäin kaipaamaan. Mutta ihanaa että Sanna oli tällä kertaa mukana <3 America? oli tosi loistava, Sami Uotila ja Niko Saarela osasi hommansa ja pystyi viihdyttämään ainakin meitä koko sen 2h kahdestaan. Toinen puoliaika oli vähän tylsempi kuin ensimmäinen, mut oisin voinut mennä katsomaan sen uudestaan vaikka heti :) Hihitettiin Sannan kanssa kaikille pissakakkavitseille ja meidän edessä oli tosi kuiva porukka, joka ei taputtanut yhtään, eikä ilmekään värähtänyt. Mut enivei, hauskaa oli meillä kaikilla. Teatterin jälkeen mentiin tosiaan Graniittilinnaan syömään, ja sen jälkeen Juttutuvan puolelle yksille ja siitä taksilla himaan. Kukaan ei edes lähtenyt jatkoille, joten tallustin kohtaloni hyväksyttyäni yksikseni himaan.

Seuraavana päivänä mun pienet synttärijuhlat, joihin loppujenlopuksi osallistui Arttu, Hanne, Kati ja sen työkaveri Sari, joka sitten paljastui mun entisen ratsastuksenopettajan tytöksi :D Oli mielettömän kiva nähdä Saria pitkästä aikaa ja ihanaa kun sekin oli ihan fiiliksissä asiasta :D Joskus puolenyön jälkeen lähdettiin Night Lifeen, siellä olis pari tuntia aiemmin vetänyt Hausmylly, mutta missattiin se sitten.. ylläri. Suomipoppipuolella tuli tanssittua pitkästä aikaa ja kaikki biisit oli vaan NIIN hyviä. Oon viimeks käynyt NL:ssa varmaan joskus keväällä!
Röökikopissa tutustuttiin yhteen pitkälettikaveriin, jonka kanssa sitä päädyttiin jatkamaankin melkoisen pitkään.. ;)

Sitten koko seuraava työviikko hirveätä koomailua töissä. Väsytti, oli törkeästi univelkaa ja joka paikkaa särki. Ja samalla vaan odotti että olis perjantai ja pääsis Tampereelle :))
Ja Tampereelle mentiin 16. pvä a) katsomaan Hellään Profane Omenia ja b) juhlimaan mun synttäreitä vähän lisää. Viinaa oli mukana hirveästi, mutta näköjään aika riittävästi, koska paljon sitä ei tarvinnut takasin tuoda ;D Perjantaina alottelua Ompussa huoneessa, ja Hellään mentiin siinä yhentoista aikaan. The Scourger ja Godsplague siellä soitti PO:n lisäksi, mutta jostain kumman syystä en oikeen mitään niistä muista :D
En kyllä edes Kaapelilla Finntrollin aikana riehunut yhtä paljon kuin nyt Profanen keikalla. Aivan mieletön fiilis päällä alusta lähtien, enkä ollut ees mitenkään merkittävän humalassa. Koko keikka oli vaan yhtä älytöntä, pitkää musiikkiorgasmia, jonka tietty kruunasi Wild Child <3

» KUVAT

Tuli jälleen keikan jälkeen jutskailtua myös Miran ja Tompan kanssa :)
Pilkun tultua jostain meidän seuraan putkahti The Valokuvaaja Toni, sekä Paul ja Henna, jotka sitten lähti mun ja Hannen kämpille jatkoille. Hellässä meitä oli ahdistellut joku jätkä, joka jostain kumman syystä lähti mukaan, mutta joka myöhemmin äijien toimesta heitettiin hotellin käytävälle nukkumaan. Aamulla huomattiin jätkän hävinneen, mutta sen repun jääneen meidän huoneeseen. Toni hipsi aamukasilta omalle hotellilleen Tompan, Antin ja Samulin viereen, Henna kömpi ylös ja ulos kahden aikoihin, ja minä, Hanne ja Paul lähdettiin kauppaan hakemaan lisää viinaa vasta vähän ennen kuutta :D Poika siitä sitten kotiin ja parin tunnin päästä takasin hotellille kiskomaan lisää. Se lupasi olla meidän baarioppaana ja opasti meidät ennen puoltayötä Infernoon. Siellä juotiin parit ja lähdettiin - yllätys, yllätys - Hellään. Pilkun jälkeen taas hotlalle jatkoille, mutta poika puhui meidät ympäri ja lähdettiinkin sen luo. Oli melko luksusta herätä vasta myöhään iltapäivällä sen sijaan että huoneen ois joutunu luovuttaan klo 12 o_O

Kun Paul heitti meidät keskustaan autolle ja kysyi millanen on olo, niin Hanne vastas siihen melko osuvasti: "Samanlainen ku aina ku lähtee Tampereelta." :D Ja niinhän se oli. Oli vittumaista ajaa sieltä himaan kun oli aivan säkkipimeätä ja vettä satoi ja valot häikäsi, mut ei sentään kumpaakaan väsyttänyt.
Niin joo, eikä edes Tampereella päässyt eroon Lohjasta. Paulilla oli ollut joku tyttö Karjalohjalla + tavattiin Hellän ulkopuolella jätkä, jonka serkku kävi mun kanssa samaa ala-astetta - ja niin, Julesilla oli taas päällään Turbojugend Routio -paita, kuten kuvasta näkyy. Lohja edustaa \o/
Lisäksi "toi on galleriasta tuttu" -syndrooma hallitsi tunnelmia läpi viikonlopun :))

Nyt oon kyllä ihan katki kun kahtena viikonloppuna tuli nukuttua niin vähän, eikä viikollakaan mitään kunnon yöunia oo otettu. Hyvä jos töissä nyt jotain saa aikaseksi.
Tänään kävin sitten hammaslääkärissä ajatuksena vihdoin korjauttaa se lohjennut hammas. Tän vitkuttelun lopputuloksena lääkäri antoi lähetteet röntgeniin, kahteen tarkastukseen ja hampaanpoistoon, sekä viikon penisilliinikuurin :( En kuitenkaan valita, sillä koko rumbahan on mun oma vikani, mitäs en mennyt ajoissa. Nyt se lohjennut hammas oli niin huonossa jamassa ettei sitä pysty säilyttään enää.
Mut niin se vaan menee.

Eikä aina mee myöskään nallekarkit tasan.
Pari päivää ollut aika kurja fiilis. Tuntuu yksinäiseltä. Haluisin niin kovasti oman hevimiehen tähän viereen..