Tämänpäiväinen yleistunnelma on ollut sekava.
Aamulla niiskutin kun luin uusimpia uutisia Jokelan koulusurmista. Ei sitä tahdo uskoa että Suomessa tuollastakin voi tapahtua. Sen enempää tietämättä analysoimatta koko juttu on aivan järkyttävä. Ei voi edes kuvitella miltä niistä tuntuu, joita tämä koskettaa lähemmin.
Ja ääripäästä toiseen, töissä Sannalta ja Jurulta lensi taas vaihteeksi niin levotonta läppää että kikattelin yksikseni loossinnurkassa pitkin päivää.. :P

Viime lauantaina oli tosiaan ne Sannan ja Mikon järkkäämät Tarantino-bileet. Pukeuduin sitten viime tipassa Elle Driveriksi Kill Billistä, eli siksi joka mulla ensimmäisenä tuli mieleen. Pirskeissä oli mun lisäksi kaksi muutakin Elleä, mutta eipä tuo haitannut :D Juru ei päässyt sitten lähtemään sinne, joten menin yksikseni. En tuntenut entuudestaan muita kuin Sannan, mutta kaikki oli onneks niin ihania ja ulospäinsuuntautuneita ihmisiä että juttua riitti. Lähdettiin vielä puolen yön aikaan Tresiin ja pilkun jälkeen lähdin yksin taksitolpalle - kotona olin vasta joskus viiden jälkeen kun tolpalla oli ruuhkaa.
Kaikenkaikkiaan oli törkeän kivat pippalot, mulla ainakin oli tosi hauskaa, ja oli mukava tutustua uusiin ihmisiin ;) Tuolla porukalla ottaisin uusiksi koska tahansa! Kiitti <3
(kuvat jääköön Facebookiin vaan ;))

Sitä edellisenä lauantaina, siis 27.10. oli ne Halloween partypartyt Kaapelitehtaalla. Esiintymässä oli Deathlike Silence, Profane Omen, Die So Fluid ja Finntroll. Kaikista katsottiin jonkin verran, mutta tärkeimmät oli PO ja suomipeikot, jotka katsastettiinkin käytännössä eturivistä... Molemmilla törkeän hyvä show, mutta mitään vähempää en olis odottanutkaan :D Ne on aina semmosia. Finntrollin aikana vedettiin Hannen kanssa ihan täysillä ja tanssittiin keskenämme humppaa kun oli tilaa niin pirusti.
Mun mielestä koko Kaapelilla oli hirveän vähän väkeä, tai sit se vaan tuntui siltä kun tila oli niin iso ja jengi jäi kalja-alueelta käsin katsomaan bändejä. Sielläkin uusia, hassuja tuttavuuksia keppeineen kaikkineen ja melkoisen hyvä yleisfiilis.
Kampissa ennen bussiin kapuamista alkoi hysteria kun mua kosittiin. Hanne repeili aivan totaalisesti ja oli ihan hysteerinen :D Asiaa ei auttanut yhtään se, että bussiin oli menossa meidän vanha tuttu "Veikkolalainen", johon ollaan törmätty Helsinki-Lohja tai Lohja-Helsinki -busseissa vähintään neljä kertaa. Ja koko juttu lähti viime kesän Tuskasta, jollon myöhästyttiin bussista, ja venattiin seuraavaa aivan liian kauan. Nyt tuli sentään juteltua, mitä nyt siltä kikatukselta ja hihitykseltä sai juteltua. Kanssamatkustajat varmasti kiitti :)

Profane Omen:
» KUVAT

Finntroll:
» KUVAT

Jep.
Laitan vielä tohon edelliseen postaukseen muutaman kuvan sieltä Salon Masiinamiekkosten keikalta.

Huomenna ois luvassa ne firman pikkujoulut ja lauantaina muutenvaan-ryyppäjäiset. Viikon päästä tytöt lähtee rymyämään Tampereelle :)
Vesku kävi äsken hakemassa Ruusan hoitoon pariksi päiväksi ja voi eiiiiiii miten hiljasta ja tyhjää täällä on ilman sitä! Kamalaa suorastaan. On jo ikävä.
Koti alkaa näyttää jo omanlaiselta muutenkin. Ostin eilen uuden, hienon, viininpunasen pörrömaton tähän olkkariin ja eteiseen uuden käytävämaton. Tiistaina tulee myös semmonen pieni ruokaryhmä, minkä sitten ängen tähän johonkin. Paljon vielä tavaraa puuttuukin, kuten vitriinin toinen puolisko, seinähyllyt, säilytyshässäköitä ja tasoja makkariin, DVD-soitin, kaiuttimet, päiväpeitto, parvekekalusteet ja taulut seinille, sillä ne on vielä kehystämättä. Mutta musta on tullut niin laiska paska ettei noillakaan musta mikään kiire ole. Toisinsanoen, en vaan jaksa lähtee täältä minnekään :D Mutsi tuo mulle kohta kaks tuolia...

Niin ja repäsin ja värjäsin hiukset uudelleen punasiksi. Niistä piti tulla lämpimämmän punaset, mutta nää onkin vähän pinkihtävämmät "viininpunaset" nyt. Voi olla että värjään lämpimämmällä päälle, ehkä en. Katotaan :) Kaikki oli töissä ihan o_O.
Ja lauantaina täytän 23 vee. Huimaa. Ja kohta Ruusakin on vuoden vanha mimmi.
Aijoo, mut löytää sitten Facebookista ihan omalla nimelläni. Oon ihan koukussa.