Nyt soi: Tracedawn - Tracedawn-levy

Viimeiset pari viikkoa on ollut lievästi sanottuna sekavia. Oon ajatellut liikaa, ollut henkisesti aivan sekasin, itkeskellyt, en oo ymmärtänyt miksi mua kohdellaan niin kuin on kohdeltu ja kehitellyt mielessäni jos jonkinlaisia salaliittoteorioita. Enpä nyt ihan julkisesti viitsi niitä alkaa käydä läpi, mutta nyt on pikkuhiljaa tulossa selvyyttä asioihin ja katsellaan miten tästä jatketaan eteenpäin. Tällä hetkellä fiilis on aika tyhjä, samanaikaisesti helpottunut, vittuuntunut, pettynyt ja kuitenkin niin hyvä, varsinkin jos vertaa vielä viime viikon fiiliksiin. Enkä oletakaan että kukaan tajuais tästä mitään :)

Flunssakin vaivaa jo toista viikkoa, sais luvan loppua ja vähän nopeasti. Oon nyt kaikkiaan neljättä päivää saikulla. Tänään on kuitenkin lähdettävä Helsinkiin katsomaan Charonia Manalaan, sillä mähän olen ollut nyt.. hetkinen.. pääsiäisestä lähtien selvin päin :O Ei sellanen peli vetele. Otan kuitenkin aika iisisti koska en tosiaan kestä tätä lentsua enää montaa päivää -.-

Pääsiäisenä oltiin myös Hannen kanssa Nosturissa kattomassa Evergreyta. Mikä lie siinä taas oli, mutta meikäläinen oli selvinpäin, nälkäinen, päätä ja hammasta särki enemmän kuin laki salli, vitutti ja kaikki oli päin helvettiä. Eli, keikkafiilistä ei ollut niin yhtään. Joka tapauksessa bändi oli livenä ihan mahtava ja Tom kuulosti ihan laittoman hyvältä <3 Nosturista lähettiin melkeen suoraan keikan jälkeen Heavy Corneriin, missä ehittiin hengailemaan Ninan kanssa ehkä tunnin verran, kunnes pilkku tuli. Argh! Tunti venailua että päästiin edes bussiin -.-
Tietysti ryypiskeltiin myös pääsiäisperjantai ja -lauantai, jotka ne meni jo paljon paremmin ja kovemmassa humalassa, mutta sunnuntaijuomingit jäi multa sitten välistä, koska aamulla tajusin että mullahan on kuumetta :/ Lievä vitutus.

Nyt olis aika tasan 2kk:tta festarikesän alotukseen eli Saunaan :) Liput on kylläkin vielä hankkimatta, mut asia korjaantunee piakkoin. Tähän mennessä ilmotetuista bändeistä mä odotan eniten.. tai ei.. odotan niitä kaikkia -.- Liikaa hienoja bändejä :) Sanokaa te muut mitä sanotte.
Nummirockiin pitäis alkaa varautua oikeestaan jo nyt, koska tää on kuitenkin meidän eka juhannus siellä eikä oikeen tiedä mistä lähtis liikkeelle. Oli tarkotus ostaa festariviinoja jo nyt ettei kesäkuun palkka mee pelkästään festariviinoihin, kun sitä rahaa tarvii kuitenkin matkoillekin, joten kelailtiin vähän josko olis Tallinnasta hakenut viunaa tossa ens kuussa :D Tulis hiukka halvemmaksi.

Saan viikonloppuna vihdoin tohon mun "kirjahyllyyn/tv-tasoon" vitriiniosan ja mutsi ja Reiska tulee sitä tänne kasailemaan. Piti toissapäivänä ostaa Ikeasta viinilasit, siiderilasit ja snapsilasitkin et saa sinne jotain täytettäkin :D Espoon reissulla tuhlasin Ikeaan 70€ ja Anttilan metallilevyaleen 50€.. Ostin Sentencediä, Paradise Lostia, Moriania, Eternal Tears of Sorrowta, SaraLeeta ja Diabloa... ja päätin samalla teettää taulun EToSin levynkannesta, joka on ehdottomasti yks mageimmista ikinä. Hienompaa olis maalata se itse, mut ei mulla riitä a) inspis, b) tilat, ja c) rahat tarvikkeisiin.
Sain vihdoin ja viimein myös uuden kevättakin Euphoricalta :) Oon oottanut jo puol vuotta että saan ostettua sieltä itelleni takin.

Mutta tällasta yleistä tällä kertaa. Palaillaan.

Ainiin, suosittelen ostamaan Eniten vituttaa kaikki -kirjan, maksaa kirjakaupoissa vaan kympin ja on taatusti ihan paras :)