Oli ihana perjantai :) Suurimmaksi osaksi siksi, että mä sain hirveästi tilaamiani tavaroita, shoppailu tunnetusti piristää :P

Oli tosiaan hyvä päivä töissä, ja aurinko paistoi. Hanne tuli hakemaan mut töistä, ja vietiin meidän loput pullorahat pankkiin. Mehän siis alettiin reilu vuosi sitten kartuttamaan pullokassaa, kun tajuttiin että dokaillaan niin paljon että pulloja pitää palautella vähän väliä :D Alettiin siis säästää, ja tossa maaliskuun alussa ostettiin pullokassassa olleilla seteleillä molemmille Tuskan 3 päivän liput (85€/kpl). Nyt vietiin sitten ne kolikotkin + kuukaudessa kertyneet setelit 45€, ja saatiin niilläkin rahoilla ostettua kummallekin 3 päivän liput Saunaan (92€/kpl) :) Ihan mahtavaa! Mä olisin ollut ihan vararikossa jos ois joutunut noi rahat maksaa suoraan omasta pussista. Tai no, vararikossa oon muutenkin, joten oisin joutunu taas lainaa joltain, todennäköisesti Hannelta.
No mutta enivei, toi teki ymmärrettävästi pienen ihmisen tosi iloiseksi, ja aika ex temporé päätettiinkin sitten Hannen kanssa avata parvekekausi, luukuttaa Turmion Kätilöitä ja vetää perseet :D Ja perseet me sitten vedettiinkin, ja lähettiin No-lifen suomipoppipuolelle tanssimaan pilkkuun asti. Mä en oo sielläkään käyny varmaan puoleen vuoteen, niin oli ihan hauskaa :)

Niin ja sitten viime sunnuntaina meni hermot Nikkin paidannakerteluun, ja suutuksissani tilasin Ellokselta 10 uutta paitaa :D Niillä oli nopeeta toimintaa ja paketti tuli perjantaina mulle. Olin innoissani kun kaikki paidat oli vielä hyviä eikä mitään tarvinnut palauttaa. Aika peruspaitoja mä vaan ostin, toppeja ja lyhythihaisia ja simppeleitä. Ei siis varsinaisesti bilepaitoja vaan ihan arkisia käyttöpaitoja.

Sain myös mun kauan himoitut korvikset Piercing.fi:stä. Taistelin noiden toisten nuppineulanpään kokosen pallolukon kanssa varmaan puolisen tuntia, kunnes luovutin ja laitoin joistain vanhoista korviksista tavallisen lukon. Mutta on ne vaan kivat :) Eikä oo todellakaan mitään rihkamaa, niin ehkä mun korvat pikkuhiljaa vois "parantuakin". En oo tosi pitkään aikaan edes käyttänyt mitään korviksia kun heti alkaa kutittamaan tai särkemään. Mut nää ei tunnu missään.

1238935592_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1238935701_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eilen sitten krapulan podettuani kävin mutsilla syömässä. Oli ihanaa pippurikastiketta kalkkunan ja perunoiden kanssa <3 Onneks sain vähän evääksikin.. ;)
Päätettiin myös Hannen kanssa tehdä meistä sellanen kuvakollaasitaulu. Me kun ollaan serkuksia niin me ollaan pienestä asti tehty yhdessä kaikennäköstä, niin niitä yhteiskuviakin kyllä löytyy. Kattelin mutsin luona sitten niitä valokuvia mitä sillä oli, ja samalla tuli selattua sen nuoruudenkuviakin, ja jotain 80-luvun alun vieraskirjaa, joka päättyi suunnilleen siihen kun mutsi alkoi odottaa mua x) Mut sainpa siitä sitten inspiksen hankkia oman vieraskirjan. Siis vieraskirjathan on siitä ärsyttäviä, että jos jollain sukulaisella sellanen on, niin aina siihen pakotetaan kirjottamaan jotain, ja koskaan vierailla ei ole juuri muuta sanottavaa kuin "paljon onnea ja kahvi oli hyvää". Jos sellaista käyttäis nyt nuorempana, niin kaveriporukalla olis varmasti jotain muutakin sanottavaa, ja humalassahan tunnetusti tulee maailman parhaat ideat. Ja mekin kun pidetään suht usein pippaloita, illanistujaisia, etkoja, jatkoja sun muita, ja kaveripiiri on aika kirjavaa, niin toi olis loistavaa :)

Ja Nikkillä tais eilen alkaa ensimmäiset juoksut. Kyllä se nyt on ihan rauhassa, nukkuu vaan tossa sohvalla, mutta se valittaa välillä just niinku kiimaset kissat valittaa.. Kivaa.. Pitänee kohta sitten varata se sterilointiaika.