^ Kinnulan ESSO. Kuva lainattu Metalshots.comista.

Ensinnäkin, en oo vielä ehtinyt kuvia laittaa tonne mun kuvasivulle, joten linkitän ne tähän merkintään asap. Kuvat ilmestyneet!

Mutta siis kokka kohti Kauhajokea torstaina joskus puolenpäivän aikaan. Hanne ajoi ekat parisataa kilsaa, ja mä ajoin sitten loppumatkan Nummijärvelle. Oli tosi jänskää ajaa autoa taas, viimeks oon ajanutkin tasan vuosi sitten viime Nummirockista kotiin päin. Laitettiin navigaattooriin ensin osoitteeksi vaan Kauhajoen keskusta, koska meillä ei ollut mitään osotetta sille leirintäalueelle. No, sehän meni sitten ihan päin helvettiä, ja loppujen lopuksi kierrettiin ympäri ämpäri Kauhajoen seutua ja ajettiin n. 60km ylimäärästä.
Perille kuitenkin päästiin ja leiri saatiin pystyyn. Siinä hetki juotiin itsemme mukavaksi ja iltasella lähettiin etsimään Kinnulan ESSOa (meidän viime vuoden leiri), joka kivasti tänä vuonna löytyi samalta metsän puolelta kuin meidänkin leiri. Muutama uusi tyyppi oli liittynyt seuraan, ja sinänsä oli mun mielestä jännää, miten kaikki uudetkin tyypit tuntui heti yhtä tutuilta ku vanhatkin kaverit :)
Oikeestaan hengailtiinkin koko Nummi sitten Kinnulan ESSOlla, käytiin omasta leiristä vaan hakemassa lisää viinaa, syömässä ja nukkumassa.

Eka festaripäivä, torstai
Torstaina ei sitten nähty yhtäkään bändiä, vaikka Masterstrokea oli tarkotus mennä kattomaan. Voisin vaikka arvata mitä Mikko tähän sanoisi.. :D
Käytiin siinä sitten Kalajoki crewn kanssa järven puolen alueella moikkaamassa meidän edellisvuoden leirinaapureita, mutta mä en kyllä muista niistä oikeen ketään.. hups :D Linda siellä oli entisistä naapureista hereillä, muut oli jo luovuttanut siltä illalta ja nukkuivat. Oli niistä jotkut ollut sitten vastaavasti käymässä ESSOlla jossain vaiheessa, mm. vikana iltana.
Ekana iltana tuli taas vedettyä hirveät lärvit, vaikka EI ollut tarkotus, koska edellisvuodesta luuli oppineensa jotain. Mutta.. mentiin loppujenlopuksi auringon noustessa nukkumaan, siinä viiden jälkeen. Teemu ja Kimmo lähtivät juokseen leirintäaluetta ympäri alasti, mikä vielä ehdittiin näkemään, ja olivat kuulemma viipyneet sillä reissulla kolmisen tuntia :D Ei ollut Teemu sitten mennyt nukkumaan ollenkaan.

Toka festaripäivä, perjantai
Päivä lähti käyntiin vähän vaikeasti, mm. mun perus darravapinoiden takia, mutta nekin siinä sitten helpotti pikkuhiljaa ja käytiin kattomassa päivän ekaa esiintyjää eli Medeiaa. Siitä sitten leiristä viinaa messiin ja ESSOlle. Siellä oli loppujen lopuksi taas niin hyvä meininki, että jäätiin sinne koko illaksi, eikä jaksettu edes Before the Dawnia käydä kattomassa, vaikka OLI oikeesti tarkotus! Mutta kun ESSOlla Ville, Timo ja Junsku soittelivat kitaraa ja oli kunnon leirinuotiomeininkiä mm. HIMin tahtiin, niin olihan se nyt hitosti parempi vaihtoehto :P
Hatebreedia käytiin sitten kasin aikoihin katsomassa, mutta lähettiin sieltäkin kesken kaiken takasin juomaan.
Lohja-leirikin tuli bongattua melkeen oman leirin vierestä, ja jotain pienesti käytiin siellä höpöttelemässä, muttei jääty sen pidemmäksi aikaa sinne kertaakaan.
Tiina ja Anu oli jostain kuullut että Alexi Laiho vetäis Trinityn kanssa jotain, joten mentiin sitä sitten kattomaan puoliltaöin. Mutta eihän se mitään siellä vetänyt, joten käytiin siinä viereisellä lavalla kattomassa myös Synestesiaa. Niiden jälkeen alotti Ajattara, mikä me taidettiin olevinaan katsoa lähes loppuun asti, mutta en mä siitä kyllä mitään muista! Oikeasti, meni ihan ohi koko paska.
Mua alkoi väsyttää jo aika aikasin, ja käytiin tyyliin vaan kääntymässä enää ESSOlla, ja mentiin nukkumaan jo joskus kahden jälkeen.

» KUVAT - Medeia
» KUVAT - Hatebreed

Kolmas festaripäivä, lauantai
Ainoa yö, jolloin oli tarpeeksi lämmin nukkua todella hyvät yöunet, ja niinpä me noustiinkin ylös vasta yhden aikoihin. Ei ollut darraakaan ja siitä oli helppo jatkaa.  Meidän festarimaskotteina toimineille ananaksille Urpolle ja Eevalle oli yön aikana käynyt kalpaten, Urpo oli kidnapattu ja Eeva murhattu, sen pää oli jätetty auton päälle :( Saatanan naapurit.
Ei sitten käyty katsomassa kahdelta soittanutta Hornaa, vaikka suurin osa taiskin mennä sitä kattomaan. Mentiin sitten kolmelta kattomaan Poisonblack, ja sen jälkeen taas vaan kiskomaan viinaa ESSOlle. Pari tuntia siinä oli aikaa ennen Amorphista, ja siellä oltiin tottakai. Oon tullut siihen tulokseen, että voisin ostaa fanilahjana Niculle uusia vaatteita :D Sillä on joka keikalla parit samat housut ja paidat päällä. Aina. Tai sitten ne on vaan samanlaisia. Tällä kertaa ehdittiin kuulla Silver Bridekin, kun olivat vaihtaneet sen paikkaa setissä. Mutta pari ekaa biisiä meni vähän ohi, kun oli portilla hirviä jono.
Amorphiksen jälkeen oli tarkotus katsoa kahdeksalta Entwine, mut ääääääh, Kinnulan ESSOlla oli taas paremmat bileet x) Mutta ysiltä kaikki lähdettiin kattomaan Arch Enemya, josta mulla ei kyllä jäänyt oikeen mitään käteen, en kyllä tiedä varsinaisesti että miksi. Kaikki vaan jälkeenpäin kehui kuinka kova keikka se oli o.O
Puoli yhdeltä katottiin vielä Stam1na (Hyrde) Stam1na (Hyrde) :P~~ Piti mennä sinne riehumaan, mut siinä jonotellessa iski mukava päänsärky, eikä siinä sitten tehny mieli heiluttaa tukkaa ollenkaan :/ Mut Hyrde oli ihana! Eiku Stam1na :)
Oli siinä Stam1nan jälkeen vähän tyhjä olo, että tää oli nyt sitten tämän juhannuksen vika esiintyjä, ja kohta tää loppuu.
Hengailtiin siinä vielä viiteen asti Kinnulan ESSOlla, mä en tosin sen keikan jälkeen juonut enää muuta ku vettä, kun ei tehnyt yhtään mieli viinaa. Oli siinä yöllä aiiiiivan järjettömän kylmä, ja oisin varmaan mennyt jo paljon aikasemmin nukkumaankin, jos Hanneakin olis väsyttänyt. Kun kaikki oli sitten pikkuhiljaa mennyt tahoillaan nukkumaan, niin päätettiin yksissä tuumin, että Ville ja Teemu tulee nukkumaan meidän neljän hengen telttaan, jos vaikka olis vähän lämpimämpää x) Ja no, olihan siellä sitten, vaikka melko huonosti mä senkin yön nukuin kun oli jo ehtinyt palelluttaa ittensä niin huolella.

» KUVAT - Poisonblack
» KUVAT - Amorphis
» KUVAT - Arch Enemy
» KUVAT - Stam1na

+ TUNNELMAKUVIA

Pojat kömpi takasin leiriinsä ennen ku me Hannen kanssa edes herättiin, ja me noustiin ylös taas joskus yhden aikoihin. Siinä pari tuntia pelkkää koomailua ja vähän auton pakkaamista ja leirin purkamista. Oli jotenkin kamalaa vaan istuskella siinä ja katella kuinka leirintäalue pikkuhiljaa tyhjenee. Mekin siitä lähdettiin sitten kolmen aikoihin, mä ajoin auton Ylöjärvelle asti, jossa käytiin Shellillä kahvilla, ja Hanne ajoi sitten loppumatkan kotiin.

Täytyy kyllä sanoa, että oli sikäli ihan mahtavaa tulla kotiin, ettei tarvitse enää kylmässä teltassa nukkua, mut ei helvetti että oli TODELLA YES Nummirock tänäkin vuonna! Nythän ne kunnon kesäkelit sitten tietysti alkoi, joten kyllä ton Nummen ois voinut tällä viikolla uusiksi ottaa.
Mutsi ja Reiska oli tuoneet Nikkin tänne sunnuntaina päivällä, joten se oli kotona mua vastassa kun tulin. Voi härregyydendo että sillä oli ollut ikävä! Ehdin istua sohvalla kymmenisen minuuttia kun olin jo sentin paksusen valkosen karvan peitossa, se niin kiehnäsi ja kehräsi kovaa :) Vaan oli mullakin jo la-su välisenä yönä sitä tosi kova ikävä.

Kiitos Kinnulan ESSOlaiset ihan mahtavan YESistä juhannuksesta; Teemu, Lotta, Junsku, Ville, Mari, Ville kolmella A:lla, Mikko, Matti, Timo, Suvi, Mira, Jouni, Tiina ja Anu <3
Tuli moikattua ja jutskailtua myös molempien lohjalaisten Jounien kanssa, Peimolan, Millan, Marjutin, Eetun, Maijan, Marissan, Arsin, Flammien ja Paulin kanssa. Olis tietty voinut kierrellä vähän enemmänkin, mut minkäs sille mahtaa kun Kinnulan ESSO vaan on paras paikka olla :)

Mukana oli 4 litraa viinaa, pullo minttua, pullo tequilaa ja kaks lavallista siideriä, takasin tuli yksi lava siideriä, ja n. 1,5 litraa viinaa, vajaa ½ pulloa tequilaa, sekä lähestulkoon kaikki grillattavat sapuskat, koskapa ei saatu grilliä tulille meidän sytyspaloilla, eikä jaksettu nestettä lainata.
Kelitkin oli sikäli kohdallaan, ettei satanut kuin yhtenä yönä vissiin vähän enemmän, tulo- ja lähtöpäivinä paistoi aurinko, mutta ois voinut olla läpi viikonlopun vaikka 5-10 astetta lämpimämpää, niin ei ois tarvinnut hytistä.
Nummirockissa rahaa meni varmaan kaikkiaan vaan parisenkymppiä, pari annosta pastaa tuli ostettua, kahvi, suklaajäde Ajattaran aikana, sekä Nummirock-kangaskassi.
Muuten mukaan tarttui ESSOlaisten ihana murre, YES-meininki, ja tosi hyvä mieli :)

Ylihuomenna alkaa sitten Tuska!