Mulla on kotona nyt aivan ruokottoman tylsää, joten ehkäpä nyt sitten kirjottelen kuulumisia.

Nikki voi jo paljon paremmin, kaksi lääkekuuria on nyt syöty loppuun, kolmas jatkuu sunnuntaihin. Sitten siitä pikkuhiljaa palaillaan normaaliin ruokavalioon ton dieettimössön jälkeen, eli sormet ristiin että kaikki toimii vielä ens viikollakin! Käydään alkuviikosta poistattamassa tuo yks tikki lääkärillä, kun en mä yksin uskalla sitä poistaa :S Samalla katotaan Nikkille sitten jotain pieniä muutoksia ruokavalioon, vähän paremmin sulavaa ruokaa, plus että Nikki pääsee lihotuskuurille. Ei sen siskotkaan kyllä tuon painavampia ole, mutta inhottaa silti kun luut törröttää :/
Se on tän viikon nyt ollut vaihtelevasti väsynyt ja pirtsakka, syönyt vaihtelevasti, on ollut massu normaali ja löysempi, ja oksentanutkin parit karvapallot. Ja kaikesta mitä se tekee tulee mieleen vaan että "onks tää normaalia?" Eniten mietityttää sen juomispuoli, kun ei sitä enää kiinnosta tulla juomaan edes suoraan hanasta... saati sitten kupista. On saanut nestettä kuitenkin ruokavellistä, niin ei ole kuivahtanut.
Nyt se nukkuu tuolla hyllyn päällä niin kuin ennenkin.

Maanantaina kävin maksamassa sen 833€:n eläinlääkärilaskun. Miten voi olla niin helvetin huono tuuri, että otin pari viikkoa sitten maanantaina eläinlääkärikuluvakuutuksen Tapiolasta - samalla kun varasin Nikkille lääkäriltä rokotusajan - mistä menee kolme päivää kunnes kissa sairastuu! Sairaustapauksissa vakuutusyhtiöllä on 20 päivän karenssi, eli tietystikään vakuutuskaan ei korvannut penniäkään näistä kuluista :/ Mevetiin meni vielä 130€ ja kunnalliselle 50€, niin se tonnihan siinä sitten meni... Onneksi ei tosin mun pankkitililtä, eihän mulla sellasia rahoja edes olisi. Äiti oli enkeli ja maksoi kaiken, sillekin oli vaan tärkeintä että saadaan pikkunen kuntoon.

Make oli täällä koko viikon, niin Nikkin ei tarvinnut päivisinkään olla yksin täällä. Enkä kyllä olis ees uskaltanut jättää. Make lähti eilen tekemään muuttoa Orimattilaan, joten Reiska tuli täksi päiväksi tänne kissan seuraksi. Tai itseasiassa kokoamaan mun uutta, ihanaa lipastoa :) Mutta siinä samalla piti kissaa silmällä. On muuten hieno apteekkarin senkki, ainakin tukevampi kuin edellinen Sotkan kyhäelmä :D Oli kiva tulla töistä kaupan kautta kotiin, kun Reiska oli kasannut lipaston ja mutsi oli siivoillut :D Äitillä taitaa olla vähän tekemisen puutetta kun se tulee aina mun luo siivoomaan, hakemaan isompia pyykkejä ja mattoja pestäväksi, ja mitä kaikkea.

Tosiaan sillon viime viikonloppuna lauantaina, samana iltana kun Nikki tuotiin nesteytyksestä, oli Maken bändillä keikka Lohessa. Ne voitti SSO:n yhdessä Lohjan Rantajamien kanssa järjestämän bändiskaban, josta palkintona oli esiintyminen Rantajameissa. Niiden basisti oli kuitenkin Virossa polttareissa, ja rumpalikaan ei olis ehtinyt paikalle tarpeeksi ajoissa, joten ne vaihtoi paikkaa yhden jatkoklubibändin kanssa, ja menivät siis soittamaan Loheen. Ville ehti näin paikalle, mutta Riku ei luonnollisestikaan, joten nuo soittivat sitten vähän lunkimmin ja ilman basistia.
Mulle tää keikka oli tärkeä ja sinne oli pakko päästä kaikesta huolimatta, joten mutsi ja Reiska tuli vahtimaan Nikkiä siksi aikaa.
Oltiin Lohen edessä vasta vähän ennen kahtatoista, ja siellä oli aivan tuhottoman pitkä jono! Mutta kerrankin päästiin jonon ohi, bändin mukana bäkkärin kautta sisälle :D Oliko vähän siistiä kun muut jonotti sateessa, kuulin vaan ohimennen kun jotkut ihmetteli siinä jonossa että "ei tää nyt ihan näin mee", "toi on varmaan joku bändi" :D

Mut tosiaan, lohjalainen keikkayleisö oli niin perseestä kuin se nyt vaan voi olla, ja sellainen se on aina, varsinkin jos lauteilla on vähän pienempi bändi. Lisäksi jengi oli tullut Loheen vaan bailaamaan Rantajamien jatkoille, eikä niitä kiinnostanut mikään bändi pätkääkään. Jäi varmaan pojillekin vähän paska maku suuhun :/ Ikävää..
Joku äijäkin tuli mulle avautumaan kuinka paskaa musaa bändi soittaa, ja mä siinä tietysti sitten puolustelin ja yritin vakuuttaa tätä äijää bändin hyvyydestä, että tuskin se olis mitään skabaa voittanut jos olis ihan paska. Jossain vaiheessa kun olin aikani selittänyt, se kysyi multa että "mikä sun ongelmas nyt oikeen on?" "missä sun äijäs on?", ja kun vastasin että tuolla lavalla, niin se meni ihan vaikeeks ja sanoi että "no oisit heti sanonut!", ja tuli jälkeenpäin vielä esittämään Artulle, että "eiks ookin hyvä lohjalainen kitaristi!", johon Arttu että "ei se mikään lohjalainen oo" :D Hohhoh..

» KUVAT

Loppujen lopuksi Maken lisäksi Markus (laulaja), Ville (rumpali) ja sen tyttöystävä Tiina tuli mun luo yöksi, mikä oli tosi mukavaa :) Harmi vaan että niillä oli sunnuntaiaamuna kiire lähteä, eikä me sen takia pidetty yöllä mitään jatkojakaan. Mutta seuraavalla kerralla sitten, kun on enemmän aikaa :) Ne on kyllä niin mielettömän kivoja kaikki, tykkään :)
Markus oli täällä viime torstainakin Jameissa, kun bändi sai ilmaisliput sinne. Mekin saatiin Hannen kanssa ilmaisliput torstaille Jenniltä, joten minä, Hanne, Make, Markus, Markuksen sisko ja sen poikaystävä mentiin Jameihin, lähinnä kattomaan Kotiteollisuutta. Mutta mä sen keikan jälkeen totesin, että vaikka en oo olevinaan koskaan tykännyt Viikatteesta, oli niiden keikka parempi kuin Kotiteollisuuden. En mä edes meinaa erottaa Kotiteollisuuden biisejä toisistaan! Makekin yhessä vaiheessa sanoi että "haluutko kuulla tän biisin vielä muutamaan kertaan vai mennäänkö tonne tupakalle?" Mun mielestä Hynynen on jotenkin sympaattinen, mutta niiden biisit on oikeesti liian samanlaisia.. Ihan koko keikan pituutta ei jaksa.

» KUVAT

1247850330_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
^ Markus ja Markus @ Rantajamit '09