Sain tänään mun öljyvärimaalauskamat. Saa nähdä koska jaksan mitään aloittaa.
Tänään mä sain myös vihdoin aikaseksi käytyä optikolla. Tossa n. 1,5 vuotta sitten työterveystarkastuksessa se hoitsu patisti mut optikolle kun en nähnyt juuri mitään, mutta nyt vasta kun posti toi kupongin, jolla näöntarkastuksen sai ilmaseksi, jaksoin mennä sinne :D Tuomio oli -1.5 ja -1.25, muistaakseni, ja kokeilin siellä samalla muutamia pokiakin. Pakotin mutsin tulemaan keskiviikkona makutuomariksi, ja sehän ne lasit onneksi maksaa. Mutta joo, oli aika huimaa kun se optikkotyttö sanoi että tosiaan nään niillä koelaseilla triplasti paremmin ku ilman laseja..

Ja tänään kuulin ehkä vuoden parhaan uutisen! Eddie Izzard tulee Suomeen, Peacockiin stand-up -keikalle joulukuussa! Me ollaan Maken kanssa NIIN siellä ^^ Huomenna tulee liput myyntiin niin pakko ostaa ne heti kun mahdollista.

Kävin tossa äsken Hannen kanssa tunnin lenkillä. Jännää, en muista koska oon viimeksi ees jaksanu lähteä lenkille. Kävin sen jälkeen kaupasta ostaan maitoa, ja tuli hetkeksi ihan sellanen olo, että mulla olis elämä :D Laitoin vielä kylpyveden valumaan ja meen sille lillumaan vähintään seuraavaksi puoleksi tunniksi :)