Nyt soi: Radio Rock

Viime keskiviikkona oli firman pikkujoulut, tai ainakin jotain sen tapaista. Mukana oli entisiäkin työntekijöitä (Sanna, Seija, Tarja ja Vesa), lomautettuja ja töissä olevia. Käytiin ensin Nahkurintallissa syömässä ja juomassa muutamat, ja sen jälkeen mentiin Laurentius-saliin kattomaan stand-up -komediaa, Kadonneen naurun metsästys Ismo Leikolan ja Pekka Jalavan kera :) Oli kyllä tosi hyvä show, noikin koomikot oli keskenään niin erilaisia että varmasti kaikki sai jotain irti. Ei tullut tällä kertaa sellasia hysteerisiä käkätyskohtauksia kuin yksissä pikkujouluissa, kun oltiin Helsingissä kattomassa ¿America? -showta. Sillon oltiin Sannan kanssa ihan puolikuolleita sen näytöksen jälkeen ja hihitettiin kaikkein tyhmimmille jutuille :P Mut sekin oli kyllä mielettömän hyvä kahden miehen komedianäytelmähässäkkä, olisin menyt kattomaan uudelleenkin jos ois ollut mahdollisuus.
Mutta joo, ostin tuolta Ismolta sen DVD:nkin, en oo vielä kattonut, oottelen että Make tulee mun kanssa kattomaan.
Komediashown jälkeen mentiin vähän pienemmällä porukalla Opukseen, osa lähti sen näytöksen jälkeen kotiin. Osa lähti Opuksesta kotiin ja me, joilla oli seuraava päivä vapaata töistä lähettiin kattomaan Lohjan uutta Londonia, ja siellä me sit pysyttiinkin loppuilta. Tuli törmättyä ja juteltua myös mun vanhan amisaikojen koulukaverin, Jarmon kanssa kaikenlaista. Pomon ei pitänyt tarjota kenellekään ruokia ja juomia, mutta loppupeleissä mäkin join melkeen koko illan pomon kustannuksella :D Ihan siistiä. Mutta torstaina olikin sit aikamoinen krapula...

Perjantaina starttasi Raskaan Joulun 5-vuotisjuhlakiertue, Lohjalta! Oltiin totta kai Hannen kanssa kattomassa ja riehumassa, laulamassa siellä oli Ilja Jalkanen (Kiuas), Antony Parviainen (Machine Men) ja Ari Koivunen. Ja vaikka biisien joukossa ei loppupeleissä ollut kuin ihan muutama riehuttava biisi, niin tuli kyllä sitten riehuttua niin kovin että niska on vieläkin ihan helvetin kipeä. Me käymme joulun viettohon, Joululaulu, Nisse-polkka, Petteri Punakuono <3 En kyllä ihan heti muista että musiikkiorgasmi olis ollut yhtä lähellä normiorgasmia kuin nyt Joululaulun kitarasoolon aikana... Huhhuh.
Mennään vielä ens kuussa sinne Nosturin K-18 -keikalle.
Tässä vaiheessa ei kyllä aluksi ollut mitään joulufiilistä yhtään, mutta kyllä sekin fiilis tuli sitten kun bändi alotti, oli ne vaan niin ihania ^^

» KUVAT



Ilja Jalkanen - Tonttu


Ilja Jalkanen & Ari Koivunen - Varpunen Jouluaamuna

Lauantaina oli Karon läksiäiset kämpästään ja Artun 25-vuotissynttärit Helsingissä. Sinne mentiin Hannen, Katin ja Anun kanssa, ja siellä käväsi sitten Karonkin kavereita, ja Tomi tuli sinne vähän myöhemmin. Joskus yhden aikaan lähettiin PRKL:seen. Mulla ei ollut yhtään fiilistä siellä, oli liian täyttä ja musa soi liian kovalla. Lähettiinkin Artun, Karon ja Michellen kanssa syömään jo kolmelta, ja Hanne jäi Anun kanssa baariin, ja muutenkin meni taas sen luo yöksi.
Mulla oli kyllä tosi kiva ilta, mut kyllä sen hitto vie fiiliksestä vaan huomasi, että harmitti ettei Make päässyt mukaan. Mua ärsyttää sikäli käydä Helsingissä baareissa, että jos sulla tuleekin vaikka puol kahdelta sellanen fiilis että ulos baarista ja himaan, niin et vittu pääse himaan ennen ku neljältä lähtee bussi. Edellinen lähtee yhdeltä, eikä sillon yleensä vielä oo sellanen fiilis et nyt vois lähteä.
Mutta oli hauska viikonloppu, kiitosta vaan :)

Ehkäisyrenkaasta on tullut nyt toisen renkaan aikana pahempia sivuvaikutuksia ku ekan renkaan aikana. Sillon oli vaan vihlaisevia alavatsakipuja sillon tällöin, nyt on sellanen vähän epätodellinen olo, tulee kuumia aaltoja, ja pienikin tekeminen hengästyttää ja hikoiluttaa. Perjantainakin ei tarvinnut moshata ku puolikas biisi niin olin jo ihan loppu. Tietty osaksi voi johtua mun laiskottelustakin, että en nyt sitten tiiä voiko sitäkään laittaa renkaan syyksi täysin :P Mutta ihan noin yleisesti tuntuu vähän siltä kun ois koko ajan pienessä päiväkännissä tai lievässä krapulassa tms. Ei silleen kovin fantsua kyllä, mut odottelen jospa nää menis ohi.

Tänään ilmotettiin ens Sauna Openin ekat esiintyjät. Sinne tulee mm. Ratt ja KISS, ja kolmen päivän lippu maksaa nyt jo 100€! Siis jumalauta, enhän mä tiiä onko mulla sellasia rahoja pistää pelkkään lippuun.. Pari vuotta sitten 3pvän lippu maksoi muistaakseni jotain 75€...