Eilen se vihdoin tapahtui, me oltiin myGRAINin keikalla :)
Oikeasti, ollaan varmaan viitisen kertaa oltu menossa katsomaan myGRAINia, mutta joka kerta se on ollut pakko perua jostain syystä, tai sitten bändi itse on perunut keikan :D Ollaankin Hannen kanssa mietitty, että meidän päälle on langetettu joku kirous eikä ikinä päästä katsomaan bändiä. Nytkin Hanne kävi keskiviikkona ottamassa possupiikin, ja pidettiin sormet ja varpaat ristissä ettei se ole perjantaina kuumeessa :D myGRAIN, Helsinki ja bussit, Virgin Oil.. ehkä pahin mahdollinen yhdistelmä, mutta niin me vaan päästiin sinne :) Oltiin Maken kanssa ensin Hannella alottelemassa ja pelaamassa Metal Mania Aliasta, lähdettiin ysin bussilla Helsinkiin, ja ehdittiin jopa Nummelan bussiasemalla käymään puskapissalla :D Oli niin ihanaa matkustaa Kamppiin asti ilman minkäänmoista kusihätää! Se on nykyisin harvinaista se, jos on vähänkään juonut jotain. Arttu tuli vielä vähän myöhemmin mukaan kun oltiin jo Virginissä. Mira ihanuus oli laittanut meidän nimet listaan <3 Ja Julesiin törmättiin röökille mennessä, halasin sitä ja sekin oli niin ihana <3 Iih ^^ :D Miran kanssa juttelin hetken, ja ostin paitakojulta sen mihin oli varaa, eli uuden pinssin :D En tosin vielä tiedä missä uskallan käyttää sitä, kun ne tuppaa laukusta aina katoamaan keikkojen tiimellyksessä.. Pari PO-pinssiä on jo jonnekin pudonnut.
Mä puhuin Artun kanssa puhelimessa kun se ensimmäinen bändi, Arthemesia, soitti. Oli ollut Maken mielestä tosi hyvä, ja puhui jotain keikalle menemisestäkin. Harmitti etten ehtinyt näkemään sitä yhtään.. Täytyy koittaa jostain MySpacesta kuunnella.
Alkuosa myGRAINin keikasta meni vähän ohi, kun siinä oli kaikkea ihme venailemista ja säätämistä, mutta katottiin se loppuun kuitenkin. Siitä ei tosin toistaiseksi oo todisteita, kun mun kamera teki taas tenän, ja kuvista tuli oikeasti TOSI huonoja. Odottelen siis että saan Hannen kuvat käytyä läpi. Tyhmää, kun se keikka meni jotenkin ihan ohi, vaikka siinä oltiinkin, meistä kukaan ei saanut siitä oikein mitään irti. Tosi typerää, kun mä ainakin tykkään bändistä kovasti. Ehkä se vaan liittyi kaikkeen siihen omaan säätöön. Eikä bändi tainnut soittaa mun favourite-biisiä niiltä, W.I.F.:iä :/
Profane Omen oli hyvää perus-Omenoita jälleen, vaikka paljon en kyllä keikasta muistakaan. Tuli riehuttua kovasti, sain lonkerot päälleni ja Make jotain pervoili siinä.. Joku eturiviläinen tempaisi Julesta nyrkillä munille, en tiedä oliko sitten tahallista vai vahinko, mutta perseestä silti! Oli kyllä tosi siistiä olla pitkästä aikaa PO-keikalla, edellinen oli se akustinen Alakerrassa marraskuussa, mutta edellinen sellainen normi-riehumiskeikka oli lokakuussa!
Keikan jälkeen suunnattiin loppuillaksi PRKL:seen, josta Make sitten heitettiin ulos vähän ennen pilkkua, kun se siellä nuokkui :D Hauskaa, kun ei siitä oo kauankaan kun kysyin siltä onko sitä koskaan heitetty baarista ulos eikä kuulemma ollut :P No, onneksi kello oli jo sen verran paljon ettei tarvinnut asiaa sen enempää miettiä. Bussiin kerettiin vaan nipin napin, kun odotettiin Hannea sieltä baarista ulos, joka sitten ilmottikin ettei se tuukaan meiän kanssa Lohjalle. Bussissa tuli huono olo joka kerta kun heräsin, ja loppumatkasta joutui vähän nieleskelemään.. Miksiköhän viime aikoina on tullut bussissa taas olot, monta vuotta tässä menty jo ilman bussioloja -.-
Nukuttiin tänään ihan sairaan pitkään ja Make on maannut krapuloissaan koko päivän.

Jeh, ja Euroviisujen Suomen finaali on taas käyty. Mä pidin Eläkeläisiä niin kovana ennakkosuosikkina, että olin melkein varma niiden voitosta jo! Tuntui että niin moni oli äänestämässä niitä voittoon. Mut ei, se helvetin Kuunkuiskaajat sinne Osloon lähtee. Mä en jaksa millään uskoa, että kyseinen bändi olis voittanut tuon finaalin ilman tätä parin vuoden Lauri Tähkä -huumaa ympäri Suomen. Se on tehnyt siitä senkaltaisesta musasta trendikästä. Onhan sitä ollut olemassa iät ja ajat, mutta ei tällai valtavirrassa.
Sanoin jo Facebookissakin, että ei mua oikeasti kiinnosta Euroviisut tai Suomen menestys niissä enää pätkääkään, siihen on jo niin tottunut ettei Suomi niissä menesty. Mua kiinnostaa seurata niitä vaan sillon kun Suomen karsinnoissa on mukana joku ei-niin-tyypillinen viisuartisti, kuten just Lordi tai Eläkeläiset, ja/tai jotka mua itseäni kiinnostaa. Ja niitä varsinaisia kisoja seuraan oikeastaan vaan siitä syystä, että joskus sieltä tulee poimittua ihan hyviäkin biisejä, ja jotka voisin haluta vaikkapa itselleni. Kuten nyt vaikka se Serbian voittobiisi Molitva, olikos se nyt vuonna 2007...

Hmm.. Mutsi ja Reiska tuli tänään kotiin Vietnamista, niitä voisi joku päivä käydä katsomassa. Ens viikonlopuksi olis tarkotus mennä faijan ja Seijan luo yökylään. Ensi viikolla muuten luvassa yksi palaveri töissä, jossa annetaan sitten ne lopulliset tuomiot, työkkärissä käynti ja varmaan lisää Spyron pelaamista ja muita kotijuttuja.
Että näin täällä.