Nyt soi: Eternal Erection

Ollaan taas oltu ihan kotihiiriä vaan, eikä nätistä kevätauringosta huolimatta olla käyty ulkona. Ärsyttävän nuhan takia en oo edes jumpassa viittinyt käydä, niin ajattelin että miksipä ei sitten mässäiltäisi ja laiskoteltaisi ihan kunnolla. Tällä siis mentiin eilen:


Itsetehtyä pizzaa, täytteinä jauheliha, kinkku, tomaatti, persikka, jalapeno & juusto...


...ja jälkkäriksi jätskiä.


+ Supernaturalin 2. tuotantokausi.

Noita kuvia laitellessa törmäsin muutamia viikkoja sitten ottamaani kuviin mun ekoista suolaisista muffinsseista ikinä, ja niistä tuli vieläpä ihan mielettömän hyviä :)

 

Suolaiset muffinssit 100g fetajuustoa n. 1 dl paprikakuutioita 100g kinkkusuikaleita 2 munaa (+ 1 rkl sokeria) 2 dl ruokakermaa ½ dl öljyä 1-2 tl paprikajauhetta 4 dl jauhoja 2 tl leivinjauhetta päälle juustoraastetta Sekoita kuivat aineet. Vatkaa sokeri ja munat, ja sekoita varovasti öljyn ja kerman kanssa. Lisää mausteet, ja siivilöi jauhot varovasti, mutta huolellisesti sekoittaen. Lisää lopuksi taikinaan pieneksi kuutioitua paprikaa, kinkkusuikaleet ja murennettu fetajuusto. Sekoita nopeasti juuri ja juuri sekaisin. Jaa muotteihin ja ripottele päälle juustoraastetta. Paista 200 asteessa n. 20 min.

 


Tein pari satsia muffinsseja eri päivinä, sekä paperivuokiin että ilman niitä muffinssipellillä, ja suosittelen näihin suolaisiin muffareihin käyttämään pelkästään öljyttyä muffinssipeltiä, koska tarttuvat tosi rasittavasti noihin paperivuokiin kiinni. Täytteitähän tietysti voi muunnella miten tykkää, mutta totesin tämän yhdistelmän tosi hyväksi :) Fetajuusto olisi voinut olla vähän suolaisempi tai maustettu, tai sitä olisi voinut olla hieman enemmän, se kun jäi vähän muiden makujen jalkoihin. Mutta joo, periaatteessa meni vähän kuin kinkkupiirakan korvikkeena :D
Niin ja perusohjeen otin Marien ruokablogista, ja sieltä löytyy muffinssivariaatioita vaikka kuinka paljon.

Tänään tuossa Londonissa soittaisi Maxx trio AC/DC:tä ja Led Zeppeliniä. Täytyy kattoo jos vaikka lähtis kuuntelemaan, eipä tässä parempaakaan tekemistä kai ole :)