Tuossa tunti sitten tuli postipoika ovelle ja toi laatikollisen kissanruokaa Zooplussasta. Piti ihan tarkistaa että koska mä oikein sen tilauksen tein, kun tuntui tulevan ihan älyttömän nopeasti perille. Päivää vajaa viikko siinä meni, eli ihan normaalin ajan sisällä, aika on vaan mennyt niin nopeasti :D Tavara oltiin tietysti heti innoissaan tarkastamassa.

Nuno oli tuolla hetkellä eläinlääkärillä leikeltävänä, ja on siellä vieläkin heräilemässä. Tunnin päästä saadaan hakea reppana takaisin kotiin. Lääkäri vahvisti että Nikkin haavan kivikova turvotus on vaan arpikudosta, ja vilkkaammille kissoille sitä tulee vielä helpommin, kun hyppiessä ja pomppiessa tikit venyy. Mutta ei siis ole vaarallista kun haava ei eritä mitään eikä punoita. Toivottavasti Nunon toipuminen sujuu yhtä helposti eikä se tarvitsis mitään pukuja tai kaulureita.

Tänään tuli myös muita tilauksia perille; mm. uudet bikinit (ihana yläosa <3), pari pyyhettä, Jotexilta vihdoin löytämäni kynttilälampetit, ja se Disneyn Aladdin :) Nyt on tullut tuhlailtua niinku niin yli budjetin (tilauksia on vielä tulemattakin), että nyt on kaikki nettikaupat vähän aikaa pannassa. Oikeasti. Sehän tässä himassa istumisessa onkin niin vaarallista, kun sitä eksyy nettishoppailemaan :(

Mun kahvinkeitin alkoi piiputtaa tuossa viikko, pari sitten, mutta toimi kuitenkin jotenkuten sunnuntaihin asti. Sillon se lähestulkoon sanoi poks (ja olin siksi vihainen puoli päivää), ja eilen aamulla käytiin ostamassa uusi kahvinkeitin. No, jotain iloa siitä oli kissoillekin: