Ai niin, tuossa viime viikolla kun alkoi nämä kevätaurinkokelit, alkoi taas kaikenmaailman kukat ja kasvit kiinnostaa, joten pakkohan sitä oli jotain hankkia. Täällä Lohjalla on hirveän huonosti mitään viherkasveja, tai ainakaan sellaisia tiettyjä joita haluaisin :/ Mutta tosta Prismasta sitten mukaan tarttui kaksi nukkumaijaa (joista tykkään ja ovat kauniita), sekä yksi punainen gerbera. Erityisesti gerbera oli heti näiden karvaötököiden suosiossa, ja heitinkin sen roskiin tässä alkuviikosta. Se oli jo ihan kamalan syödyn näköinen, eikä kukatkaan enää näyttäneet hyviltä, eivät tykänneet mun kissakarkotteesta. Nukkumaijat voivat vielä toistaiseksi ihan hyvin, vaikka kiinnostavatkin Nikkiä ja Nunoa. Piti samalla reissulla ostaa kissoille ihan oma ruohonsa, mutta kaupassa ei ollut vehnänorasta, ja kissanruohoa purkissa en enää osta.

Sitten ostin myös sellaisen yrttipaketin, joka sisälsi basilikan, ruohosipulin ja persiljan siemeniä, ruukut ja mullat. Itämisaika paketin mukaan oli noin kaksi viikkoa, mutta mä huomasin tänä aamuna yhdessä jo pienenpieniä alkuja :) Voi olla kyllä todella vaikeeta kasvattaa niistä hyvinvoivia yksilöitä, kun kissat (veikkaan että Nikki) oli huomanneet nuo alut myös ja kuoputtaneet ruukusta multaa lattialle... Mutta yritetään nyt, ehkä saavutan tavoitteeni, ehkä en :P

Nyt on tosiaan ollut hienoja ilmoja kun aurinko on paistanut joka päivä jo viikon! Tulee heti keväinen olo kun parvekkeeltakin lumet sulaa. Nuno ainakin tuntuu auringosta nauttivan :)

Eilen käytiin vihdoin Maken kanssa lenkillä, näytin sille vähän uusia paikkoja taas. Heitin samalla Matkahuoltoon palautukseen Halensin paketin, sieltä tulleet bikinit ei ollut hyvät, joten vaihtoon meni. Toivottavasti ne toiset on sitten hyvät, mä kun en tällä hetkellä omista mitään sopivia bikineitä tai uikkareita. Kotimatkalla käytiin Latvalalta ostamassa uusi pyykinkuivausteline Nunon rikkoman tilalle, ja sieltä ostin myös pari uutta maalauspohjaa, kaksi pientä sivellintä, halpaa mässyä ja kissoille kokeeksi kuivattuja kanankauloja. Ei ole maistunut, vaikka aluksi ne olikin ihan kiinnostavia. Tehtiin siinä sitten ruokaa ja siivoiltiin vähän, loppuilta meni molemmilla netissä surffaillen.
Ei muuten eilen sitten käyty kuuntelemassa niitä Zeppelin-covereita, vaan jäätiin himaan katsomaan lisää Supernaturalia :) Toisaalta olis ollut kiva käydä, mutta toisaalta sohva ja peitto veti vahvemmin puoleensa, taas vaihteeksi :D
Tänään voisi ehkä siivota vähän lisää ja tehdä toisen satsin pizzaa, ei oikeen tee mieli käydä kaupassa, se on ahdistavaa.