Ei elämän kevät mikä viikonloppu. Extreme Finlandin kevätjuhlat paikallisella työväentalolla siis.

Hyvä suunnitelma oli se, että juodaan valmiiksi pikku pohjat, ettei sitten mennä paikalle nyrpeen näköisinä ja selvin päin. Ihan ok suunnitelma, mutta olisi ilmeisesti voinut juoda vähän laimeemmat pohjat, kun oli ne omat eväät itse bileissäkin mukana :D Tuli oltua vähän enemmän päissään kuin mitä oli tarkoitus, ja koska paikalla oli hirveästi kavereita, tuttuja ja puolituttuja, niin tuli vähän kaikille sönkötettyä asioita joita ei olis tarttenut sönköttää! Varsinkin kun moni niistä, jotka mun känniääliöilyn kohteeksi joutui, oli itse selvinpäin. Yleensä jopa kännissä osaan jotenkin kontrolloida mitä kannattaa puhua ja mitä ei, mutta tällä kertaa näytti olivan ihan sama x) No ei siinä mitään, kivaa oli silti. Muutamien keikkojen aikana tuli riehuttua niin kovin, että nyt on paikat jumissa alaselkään asti. Näitä bileitä on kuulemma tulossa lisää, ja on vähän kiikun kaakun onko se mun mielestä hyvä vai huono juttu, hehee :D

Bileet oli samalla The Undivinen levynjulkkarikeikka, ja Iiro kun on niin kultanen, niin se antoi mulle levyn mukaan jo nyt, vaikka varaa maksaa on vasta ens kuussa :) Mukana oli myös Profane Omenin Tomppa, mm. soittelemassa ysäribiisejä bändien välissä, ja saatiin jopa tanssia Nylon Beatia :P Tompan oli myös tarkotus soittaa Undivinen parilla biisillä, mutta tää yks oli loppuillasta niin kännissä että Iiro huikkasi vaan että "katotaan Tomppa sit ens kerralla" x)
The Undivinen lopetettua lähdettiin sitten Primeen aika nopeaan, vähän turhankin nopeaan, koska siellä ei sitten ollutkaan ihan yhtä hyvä meininki ku Immulassa.
Ai niin, kuulin itsestäni vallan mainion huhun, eipä siinä muuta, mutta kun tietää lähes varmasti kenestä ja mistä jutusta se on lähtöisin, ja että se on täysin perätön, niin kyllä siinä vähän leuka loksahti auki. Mutta samapa kai tuo enää on. Vanha juttu jo.

Kiitänpä vielä tännekin tosi mahtavista bileistä, oli mielettömän mukavaa, kyllä sen jo näistä lihassäryistä tietää :) Seuraavia bileitä odotellessa sitten. Niin ja anteeksi :D