Tänään on poikkeuksellisesti ollut päivä täynnä tekemistä, mikä ei ollut ollenkaan huono juttu.
Heräsin jo yhdeksältä juomaan aamukahveja ja viettämään pakollista laatuaikaa Facebookissa, kunnes yhdeksitoista mentiin mutsin kanssa pyykkitupaan/pesulaan pesemään mun tyynyjä ja peittoja. Sen jälkeen käytiin mutsin ja Reiskan luona syömässä aamupalaa, ja lähdettiin äipän kanssa shoppailemaan. Päätarkoitus oli etsiä mulle täältä Lohjan liikkeistä uutta sohvapöytää (jota ei löytynyt, ja jonka menen sitten myöhemmin Ikeasta ostamaan), mutta mukaan tarttui kaikkea muuta :D Ja parastahan tässä on se, etten tuhlannut omia rahojani ollenkaan, vaan mutsi osti mulle köyhälle kaiken. Niitä sohvapöytiä etsiskellessä istuin kymmenkunta sohvaan ja noin joka toiseen niistä rakastuin :D Mutta uusi sohva ostetaan varmaan vasta sitten kun sinne Saloon muutetaan. Niistäkin suunnitelmista uskalsin vihdoin äidille kertoa. Se aluksi hieman järkyttyi, mutta ymmärsi että ollaan mietitty tätä jo pidempään ja että ollaan sen suhteen ihan tosissaan.

Mutta 4 tunnin kauppareissulta mukaan kotiin tuli:

- 2 mustaa puuvillasatiinipussilakanasettiä
- 2 mustavalkokuvioista puuvillapussilakanasettiä
- valkoinen aluslakana
- 2 mustaa koristetyynyä
- 2 maustepurnukkaa
- 2 sinappipurkkia (joihin tosin laitoin suolaa ja sokeria)
- lasipurkki pastan säilyttämiseen
- 2 violettia ja 1 musta puutarhakynttilä
- Crocsikopiot (eli myin sieluni, ja kengät oli sittenkin hieman liian pienet)
- punainen kynsilakka
- luomivärisiveltimiä
- jalkaraspi
- Bliw-saippuaa ruusunmarja-raparperi (ihanan kirpakka tuoksu)
- wc-raikastimia
- pompuloita
- uunivuoka
- musta ja hirvikuviollinen keittiöpyyhe

sekä kissoille:
- Royal Canin Hair & Skin -raksuja
- muutama uusi purkkiruoka, jota en aiemmin ole tarjonnut
- uusi höyhenhuiska
- kissanhiekkaa
- kissanminttuspray
- Let's bite! -herkkupaloja
- herkkunappuloita ihanassa pillerirasiassa


Maustepurkit. Isompiin laitoin kuivattuja chilejä ja paahdettua sipulia, pienempiin tosiaan suolaa ja sokeria vaikka olivat sinappipurkeiksi tarkoitettu.


Kissojen herkkunappulat. Oli pakko ostaa tuon ihanan rasian takia :)

Tällä hetkellä oon pesemässä noita uusia, ihania lakanoita, jotta saan ne pian jo käyttöön :) Nyt ne saa jopa vietyä ulos kuivumaan kun meidän sisäpihalta on lumikinokset sulaneet pois. Ah, kesä tulee! Ostin eilen parvekeruukkuun kaksi lilaa muurikelloa, otan ehkä kuvan vasta kun nuput kunnolla aukeaa, vielä se on vähän väsyneen näköinen :)
Oon kyllä tuon reissun jälkeen ihan poikki, onneksi ei tuu nykyisin enää harrastettua moista shoppailu-urheilua niin usein... Loppuilta meneekin varmaan noiden lakanoiden pesemisessä, ja jos sitten rauhottus vaikka katsomaan Peukaloisen retkiä :) Sain Maken mutsilta lainaksi kaikki jaksot DVDillä, heh :P Se on vaan niin hauskaa katsoa niitä kun muistaa niitä jaksoja niin tarkkaan! Mulla oli pienempänä paljon lastenohjelmia nauhoitettuina VHS:lle, ja ne kasetit tuli katsottua ihan puhki. Niissä oli tietty paljon myös noita Peukaloisen retkiä, ja tosiaan niitä muistaa edelleen tosi tarkasti. Vaan sitä en kyllä muistanut, että sen Nilsin hamsterin nimi oli Rymy. Mä jotenkin muistin että sitä kutsuttiin aina vaan "hamsteriksi" x)

Tämäpä eksyi vähän aiheesta... Olis aika laittaa seuraava koneellinen pyörimään.
Ihanaa, äippä tietää kyllä mikä köyhää tyttöä piristää <3