Pari päivää reissaamista bussilla ja autolla, kissat olivat mutsin hellässä huomassa ja saivatkin viettää siellä oikeen kissanpäiviä :D Tällä hetkellä oon jo kotona niiden kanssa, ja oli kyllä sen verran rankkaa reissua, että nyt ei vähään aikaan tehdä mitään.

Keskiviikkona mentiin siis Maken kanssa yhdessä bussilla Saloon, katottiin osa Suomi-USA -lätkämatsista Maken luona, ja ekalla erätauolla siirryttiin katsomaan sitä Piper's Inniin keskustaan. Siellä törmättiin Marissaan ja Mikkoon eli Trymiin, jotka oli kanssa tietysti tulossa yläkertaan Apinaan kattomaan Profane Omenia ja Dauntlessia. Suomi voitti matsin, ja sen jälkeen siirryttiin sinne yläkerran puolelle. Siellä oli Mikon ja Marissan lisäksi Johannes ja ilmeisesti pari jotain Maken tuttua sekä tietysti Profane Omenin jätkät, mutta muita tuttuja ei sitten näkynytkään. Me oltiin selvin päin liikenteessä, ja toi oli samalla myös mun ensimmäinen PO-keikka ilman Hannea, ja toivottavasti samalla myös viimeinen -.- Dauntlessia ja/tai PO:ta en kyllä enää lähde kattomaan selvin päin enkä tosiaan ilman Hannea, hävetti nimittäin ihan liikaa olla selvin päin ja ihmetellä vaan, varsinkin kun siellä kaikki muutkin teki niin :/ Oli siis aika laimee meno joitakin pieniä hetkiä lukuunottamatta. En tiedä, voi taas olla että yleensä ite tulee riehuttua niin paljon ettei ees tajua millanen meno muussa yleisössä on, mutta toi oli kyllä... PO:n aikana oli sentään jotain menoa, mutta tuntui että Dauntless sai vetää aika pienelle yleisölle. Tai kyllähän ihmisiä niissä pöydissä notkui, mutta harvempi jaksoi mennä edes lähemmäs kuuntelemaan ja moshailemaan. Buu :(
Mutta siitä huolimatta mun mielestä molemmat vetivät hyvät keikat, vaikkei Dauntless tainnut Ruinsia soittaakaan.

Keikan jälkeen käveltiin sinne Maken luo ja alettiin nukkumaan melkeen samantien, oli väsy. Torstaina oli hirveä helle ja ilma seisoi, syötiin ja kateltiin CSI Miamia, ja lopulta neljän aikaan lähdettiin kävelemään siinä seisovassa subtrooppisessa ilmastossa dösikselle, ja mä hurautin bussilla takasin Lohjalle. Matka Salosta Lohjalle bussilla on kyllä aivan liian pitkä kun tulee sillä bussilla joka tulee suoraan Lohjan linja-autoasemalle. Se kiertää tuolta hevonperseestä ja Karjaan dösiksellä olin jo niin täynnä koko bussimatkaa että meinas vähän veri kiehahtaa. Se on vaan tietysti vähän kätevämpi bussi tulla tänne, kun se tulee tähän keskustaan asti.
Hain vielä pizzaa ja tulin kotiin syömään ja värjäämään hiukset. Koitin siinä sitten Skulls 3:sta katsoa, mutta nukahdin tohon sohvalle jossain välissä.

Aamulla nukuin pommiin kun olin kai unenpöpperössä laittanut herätyksen päin helvettiä, joten yllätyksekseni heräsin vasta puoli yhdeltä kun Hanne pääsi jo töistä. Tää on viime aikaisten heräämisten valossa harvinainen tapaus, että nukun noin myöhään. No mutta nopeesti kamat kasaan ja Hannen kanssa autolla takasin Saloon ja Cumulukseen, josta sai huoneen jo kahdelta. Kerrankin oli aikaa laittautua ja ottaa kuppia siinä huoneessa eikä ollut kiire mihinkään. Siinä viiden jälkeen lähettiin Maken ja Akken kanssa puistoon juomaan, mutta Akke siitä sitten kasin aikaan häipyi katsomaan lätkää. Markus ja Taija ystävällisesti otti meidät kämpillensä juomaan ja sitä matsia katsomaan, ja ne asuikin siinä ihan lähellä kaikkea. Ennen yhtätoista lähettiin kävelemään Rockin' Hoodiin ja Turmion Kätilöitä odottelemaan. Hoodista löytyikin sitten ihan mukavasti ihmisiä joita myös minä tunnen, siellä oli mm. Eve ja Mikko, ja Henna ja Tuukka tulivat sinne sitten myöhemmin. Tutustuttiin lisäksi Maken bläkkisbändin kosketinsoittajaan Aleksiin, ja kävin yhdelle Jennylle esittäytymässä :)
Ulkona oli niin tosi lämmin, mutta sisätiloihin verrattuna kivan viileää, niin viihdyttiin taas vaihteeksi siellä tupakkapaikalla koko ilta, ja mentiin sisään vasta kun Kätilöt aloitti. Sekä mulla että Hannella meni se keikka jotenkin ihme sumussa, eikä kumpikaan muista oikeen mitään erikoista siitä. Keikka oli kyllä hyvä ja meno myös, mutta ainakin mulla oli jotenkin outo olo, sellainen kun ei tiedä pitäisikö enää juoda vai ei (ei tosin siitä syystä että olisi jo liian kännissä). Keikat kai Hoodissa pidetään yleensä alakerrassa, mutta se oli remontissa, niin keikka oli nyt ylhäällä, ja tilaa oli hirmu vähän siinä lavan edessä, eikä lavalle nähnyt juuri ollenkaan. Vedettiin kyllä täysiä kaikki hyvät biisit, mutta pari biisiä ennen encorea tuli jo niin kuuma ja ahdistava olo, että oli pakko hakea vettä ja mennä ulos. Valokuvia en ottanut, koska niistä ei olis tullut yhtään mitään. PO:sta keskiviikkona otin vaan muutaman kuvan kokeeksi, mutta ne on läheltä katsottuna tosi huonoja ja rakeisia, eipä niistä taida mihinkään olla.
Hoodissa oltiin pilkkuun asti, ja loppujen lopuksi Make ja Aleksi tulivat meiän kanssa Cumulukseen yöksi, käytiin matkan varrelta hakemassa kebabit ja pizzat. Siinä grillin liepeillä törmäsin Krisseenkin, joka oli kovin innoissaan meidän törmäämisestä :D <3

Aamulla ei ollut krapulaa, todennäköisesti kiitos sen muutaman litran vettä, jonka baarissa join. Oli vaan hiukka räjähtänyt olo, mutta päästiin kuitenkin samantien lähtee ajamaan Lohjalle päin. Pudotettiin Make kotiin, ajeltiin ja käytiin matkan varrella Hesessä syömässä ja kahvilla (ei jaksettu vääntäytyä hotellin aamupalalle, taaskaan). Lohjalle kun päästiin, käytiin vielä Lippupalvelusta ostamassa liput Saunaan, eli nyt olen saletisti köyhä, en ees uskalla katsoa tilille.

Mut oli tosi kiva olla Salossa vähän pidempään, ja silleen että oli mukavasti tekemistä, ja näin Maken ja omiakin kavereita siellä :) Ja oli vihdoin myös hyvä ilma pyöriä siinä keskustassa, niin sain ehkä vähän paremmin hahmotettua sitä paikkaa kuin autosta käsin :P Eikun näitä lisää vaan, sit kun on taas varaa :D