Make tuli maanantaina mun luo, harmi vaan että kelit ei taas oo ihan kohdillaan, ja on ollut vaan synkkää ja sateista sen jälkeen. Keskiviikkona oli kuitenkin sen verran kiva keli, että pyörähdettiin kaupungilla, mm. Suomalaisessa kirjakaupassa ja Tiimarissa. Etsin Tiimarista lähinnä uusia valokuva-albumeja, koskapa sain vimman kehityttää mun kehittämättömät valokuvat, joista nyt sain lähes kaikki vuoden 2007 kuvat kehitettyä. Tietysti karsin ihan hirveästi keikka- ja festarikuvia, ja yritinkin festareilta kehityttää vain yhden kuvan per artisti. Onneksi kymppikuvat oli Ifolorilla tarjouksessa silloin, niin ei tarvitse ihan mansikoita maksaa. Enivei, mun olemassa olleet Tiimarista ostetut valokuva-albumit täyttyi hetkessä, ja oli mentävä ostamaan uusia, jotta a) sain ne loputkin v. 2007 kuvat albumiin asti, ja b) että tulevat kuvat mahtuvat jonnekin kun ne jaksan kehityttää. Tiimarissa ei ollut lainkaan sellaisia taskualbumeja kun oisin halunnut, ja jollaisia ne kaikki aikaisemmatkin albumit on, ja sekös sitten vitutti. Myöskään Prismassa ei myyty valokuva-albumeja, ja niinpä kävin pari albumia sitten ostamassa valokuvausliikkeestä. Nekään eivät tieteskään olleet sellaisia kun oisin halunnut, mutta sainpa nyt sitten kuvat järjestykseen. Tai no melkein. Huomasin vasta kaikki kuvat sinne laitettuani, että välistä puuttui muutamia Ruusan kuvia, ja työpaikan bileistä otettuja kuvia. Oon perfektionisti joten mua ärsytti että ne jäi sieltä välistä ja joudun laittamaan ne sinne loppuun, mutta en kyllä tasan ala järjestää niitä 300 kuvaa uudelleen.
Sieltä Suomalaisesta ostin Kolmanneksi eniten vituttaa kaikki -pokkarin. Olivat varmaan ihan tahallaan laittaneet kirjan selän pohjavärin mustaksi, jotta mua vituttaisi ettei se nyt sovi niiden kahden edellisen pinkin kirjan viereen -.- :D Tai sitten seuraavankin on paras olla musta. Olisi tehnyt mieli ostaa sieltä pari muutakin kirjaa, mutta en sitten raaskinut, ja hyvä niin.


Nikki ja asiaankuuluva ilme.

Keskiviikkoaamuna ex-pomo soitti mulle, en vastannut enkä soittanut takaisin. Iltapäivällä Jurvanen soitti ja varoitti ennakkoon mistä sen soitossa oli kyse. Ex-pomo olisi tarjonnut mulle kahden viikon työkeikkaa heinäkuussa, "iltavuoroon" tekemään toimistolle kuvia sun muuta. Se kuvittelee työntekijöiden saavan kuukaudessa enemmän aikaan kuin mitä ihan oikeasti on mahdollista, ja tarjosi nyt hommia sekä mulle, että yhdelle toiselle joka oli firmassa töissä ennen mua. Että tyypillä on taas realiteetit ihan kohdillaan ja silleen... Seuraavana päivänä se soitti uudelleen ja vastasin, kerroin ettei kiinnosta. Odotin jonkinlaista suostuttelua, mutta puhelu loppuikin aika lyhyeen, ja pomo ilmeisesti hyväksyi mun kieltävän vastauksen. Luulenpa kuitenkin että mut on ehditty siellä haukkua jo joko tuon takia, tai aikaisempien juttujen takia, se kun vaan on sellainen, haukkuu kaikki vanhat työntekijänsä. Mutta siellä on kuulemma asiat niin kaaoksessa, että en tosiaankaan halua enää olla osana sitä.

Käytiin myös kissojen kanssa ulkona valjastelemassa. Tällä kertaa Nikki vapisi kuin haavanlehti eikä uskaltanut liikkua minnekään ja sitä joutui kanniskella sylissä, mutta Nuno käppäili pitkin pihaa ja uteliaana tutki paikkoja. Hassua, kun viimeksi se oli just toisinpäin. Ei valitettavasti tullut otettua kameraa ulos mukaan.

Eilen oli tarkoitus Maken kanssa käydä Londonissa katsomassa stand upia, siellä ois ollut Ismo Leikolakin... Mutta ei sitten raaskittukaan mennä, kun laskettiin että säästettäis yli 20€ jos ei mentäis, eikä Make vissiin alunperinkään mitenkään hirveästi sinne halunnut mennä. Mua kyllä vähän harmitti, kun siellä on tosiaan kerran kuussa stand upia, ja aina sattuu menemään joko niin että Make on silloin Salossa, tai sit jos se onkin täällä, niin me ei raaskita mennä sinne kun ollaan niin köyhiä. Perseestä. Katsottiin sitten kotona koko ilta Supernaturalia ja Futuramaa.
Niin joo, ja viime sunnuntaina esitettiin jenkeissä Lostin vihoviimeinen jakso, ja me katottiin se Maken kanssa tiistaina. Se loppu meni kyllä ihan yli hilseen, ja oisin toivonut siihen jotain toisenlaista ratkaisua :/ Oli siis pienoinen pettymys, kun se herätti ennemminkin lisää kysymyksiä kuin vastauksia. Mutta niin se nyt sitten päättyi. Kyseinen jakso esitetään Suomessa 10. kesäkuuta.

Viikonlopuksi ei ole erityisiä suunnitelmia, viime viikolla mietittiin mutsin kanssa jos päästäisi sinne grillailemaan jos ei sada. Saa nähdä. Kotitekoista pizzaa olisi tarkoitus tehdä, varmaan löhöillään ja mässäillään taas niinku aina :D
Ensi viikon lauantaiksi sovittiin Apinaorkesterin treenit, eli mennään taas Sannan kanssa Jurvaselle istumaan iltaa ja sellaista, mitä nyt keksitään. Kivaa nähdä taas kumpaistakin :)
Parin viikon päästä onkin sitten jo Sauna Open Air, hurjaa! Toivottavasti mun rahat riittää, oon pistänyt tässä vähän tuhlaten, vaikka kovasti vannoin etten tuhlaile turhuuksiin. Jotenkin sitä vaan aina menee, pelkkään ruokaankin. Mietin kyllä, että ens vuonna lähden Saunaan vain, jos siellä on jotain buenoja esiintyjiä joita ei Suomessa niin usein tule nähtyä. Esim. joku Dark Tranquillity tai Sebastian Bach. Tällä ajattelutavalla ei olis tänäkään vuonna tarvinnut lähteä, kun kaikki nimet jotka mua kiinnostaa, on kotimaisia, ja niistäkin kaikki on jo nähty. Ennemmin ehkä sitten säästän ne siitä jäävät rahat Nummirockiin, jos Make meinaa ottaa juokavuotiseksi tavaksi paeta juhannukseksi lappiin. Plus että olis kiva päästä kokeilemaan jotain uusiakin festareita. Esim. mä en ole eläessäni käynyt Ruisrockissa, koska vaikka siellä on ollut hyviä esiintyjiä, niin mulla ei oo ollut enää varaa lähteä sinne kaikkien muiden festareiden jälkeen. Ja johonkin Ilosaareen lähtisin ihan mielelläni uudelleen, tai vaikka vihdoin sinne Jalometalliin Ouluun.