Tästä mun blogista on tullut kuvin kissapainotteinen... Pahoittelut siitä niille, jotka ei kissahömpötyksiä jaksa lukea :P Se on ollut ihan tahatonta, mulla kun ei ole pitkään aikaan ollut rahaa rällästää tai tehdä mitään muutakaan, niin kaikki aika on mennyt täällä kotosalla kissojen kanssa puuhatessa ja niiden touhuja ihmetellessä :)

Tää on kanssa vaihteeksi kissa-aiheinen postaus, sillä uusi tilaus Zooplussalta tuli tänä aamuna.


Paketti tarkastettiin tietysti perinpohjin.


Tällaisia märkäruokia kokeillaan tällä kertaa. Osa on jo kokeiltu ja maistuvaksi todettu, osa on uusia kokeiluja.


Muutaman lelunkin ostin. Nuo kaikki kissanmintulla itse täytettävät lelut ovat takuuvarma kestohitti meillä, joten noita kaloja ostinkin samantien 3 kappaletta. Samaten sain vihdoin ostettua laserosoittimen (tuo punainen hiiri), kun ei maksanut omaisuuksia. Sen sisälle tungetaan kolme pientä paristoa, jotka tulivat mukana, saa nähdä kuinka pian kuluvat loppuun. Molemmat lelut otettiin oikein innosta pihisten vastaan :) Lisäksi tuossa kuvassa on se teleskooppivartinen kosketuskeppi, jonka ostin Unelmalemmikit.netistä. Sen saa vielä paljon pidemmäksikin, mutta pidin sen kuvaa varten suht lyhyenä.


Zooplussalta tuli vielä tällainen nukkumispussukka, jonka valitettavasti totesin olevan aivan liian ahdas meidän öö.. näköjään isoksi kasvaneille kissoille. Kuvan ottamisen jälkeen Nikki meni kerran sen sisälle kokonaan, mutta peruutti ulos kun ei mahtunut oikein kääntymään :/ Koko ajan se kyllä tuossa pussukan vieressä makoilee, että ehkä se uskaltaa yrittää vielä uudelleen. Mutta jos ei kumpikaan siitä pidä niin täytynee myydä eteenpäin joillekin pienemmille kissoille.

Seuraavaksi voisin askarrella tuosta pahvilaatikosta pienen majan, ja sitten oliskin kauppareissun aika. Tänään vietetään iltaa kera Kumman kaan ja Movetronin.