No niin, tänään on taas vähän shoppailtu. Niin siis kävi, että mun Sauna-reissun aikana se hieno basilika, jonka kasvatin siemenistä, kuukahti :( Harmitti hirveästi, kun se lähti jo niin mukavasti kasvamaan. Olis varmaan pitänyt ottaa se takasin sisälle siksi viikonlopuksi, käsittääkseni basilika on aika herkkä tuulelle ja tuiskulle, ja sillonhan satoi ja tuuli ihan hirveästi. Höh. Päädyin siis seuraavanlaiseen ratkaisuun:

Eli yrttiruukku ja valmiit, kaupan yrtit. Siinä on persiljaa, ruohosipulia, herneenversoja ja basilikaa. Herneenversojen tilalle oli tarkoitus ostaa timjamia, mut Citymarketissa ei ollut, ja oli pakko saada istuttaa noi tänään ;) Nyt täytyy vaan toivoo että noi menestyy tuolla yhtä hyvin kuin viime vuotinen basilika, joka kasvoi oikeen jykeväksi ja isoksi.

Myös mun hienot orvokit oli jo vähän aikansa eläneen näköisiä ja käytiin niille etsimässä jotakin korvaavaa. Ei oikeen ollut sellaista violettia roikkuvaa lobeliaa, mitä siihen ajattelin, joten otin sitä mitä oli tarjolla. Tuossa vieressä on kuva siitä aiemmin ostetusta violetti-valkoisesta petuniasta, mikä on tehnyt jo kivasti noita ihania kukkia :)

Tuo amppeli on kyllä vielä aika ankean näköinen, mut toivon että se alkaa hyvin haarottumaan ja kukkimaan.

Ens kuussa on yhden mun kaveripariskunnan häät, ja päätin sitten että haluan tehdä hiuksilleni jotain muuta kuin sen ainaisen suoristuksen. Mä en tykkää itselläni mistään sellaisista kampauksista joissa hiukset laitetaan kiinni, joten päädyin kiharoihin. Monet on kehunut että parhaat kiharat tulee suoristusraudalla, mutta mä en ole koskaan onnistunut siinä. Katoin sitten eilen monet ohjeistusvideot sun muut ja kokeilin. Osista kiharoista tuli tosi hyviä ja osa tupsuista näytti sitä kuin niille ei olisi koskaan mitään tehtykään. Meni hermo. Tänään kokeilin sitten uudestaan, hitaammin ja kärsivällisemmin, ja nythän ne jopa onnistui. Uusi suoristusrauta on kyllä ostoslistalla, koska mun mielestä tuo ei lämpiä edes siihen 180 asteeseen mikä siinä on maksimi. Plus että tohon kiharrukseen taitais olla vielä kuumempi lämpötila parempi. Ostin tänään myös muotoilusuihketta sun muita härpäkkeitä, jos nekin osaltaan auttaisi.

Nyt oottelen vaan lähinnä juhannusta, Tuskaa, ja tilaamiani DVD:itä ja tekoripsiä saapuviksi :D Pahinta on se, kun illan tylsinä tunteina eksyy nettikauppoihin.. Hups. Niin ja Alkoonkin meni tänään 60€ :D