Eilen oli ihan mahtava päivä :) Mentiin päivällä Maken kanssa Hannen ja Villen kera Londonin terassille juomaan muutamat, ja siinä samalla London tarjosi asiakkailleen pihvisapuskat, kuin siistiä! Mä olin syönyt kuin hevonen mutta siltikin oli nälkä, ja kävin meidän porukasta ainoona hakemassa ruokaa. Oli hyvää kyllä.
Oikeasti oli ehkä alunperin tarkoitus käydä vaan terassilla, mutta lopulta jatkettiin siitä kalja- ja siideriostoksien kautta rantaan pussikaljalle. Alunperinhän siis piti pysyä rannasta mahdollisimman kaukana, koska tänä viikonloppuna on täällä Rantajamit, ja eilen siellä esiintyi Lauri Tähkä... Mutta mentiin rantsuun sen verran aikaisin ettei kukaan vielä soittanut, ja lopulta kun Rantajamien oma ohjelma oli käynnistymään päin, niin Make ja Ville kävivät täältä mun luota hakemassa Maken akustisen kitaran, ja niinpä meillä oli loppuillan ihan omat pileet leirinuotiotyyliin :) Vähän niinkuin Nummirockin meiningit, mutta pienemmällä porukalla ja ehkä vähän vähemmällä humalalla :) Kitara peitti tosi hyvin kaiken sen saastan mikä Rantajamiteltasta kantautui, eikä sitä loppupeleissä ilman kitaraakaan kovin hyvin kuulunut siihen missä me istuttiin. Katikin liittyi pariksi tunniksi meidän seuraan, mutta lähti kotiin reilusti ennen meitä. Otin muutaman valokuvan ja pari videota, mutta olis pitänyt ladata kameran akku niin olis saanut enemmän :/ Niistä otetuista kuvista ei tullut hirveän hyviä, joten jätetään nyt sitten laittamatta.
Nine Inch Nailsin / Johnny Cashin Hurtin Make ja Ville soitti illan aikana varmaan kolme kertaa, ja tänään kyseisten artistien versiot biisistä kuunnelleena voin kyllä sanoa, että tykkäsin paljon enemmän Maken ja Villen versiosta ;) Meidän lähellä istui pariskunta, joka selvästi oli myös innoissaan poikien musisoinnista. Kävin vielä järvessä pulahtamassa puoli kahden aikaan, ennen kuin lähdettiin kotiin päin. Oli lämmintä vettä, mutta olis ollut vielä parempi veto silloin päivällä kun oikeasti oli kuuma ja hiki lensi. Noh, otetaan uusiksi joku päivä. Jos jaksais olla rannalla vähän pidempään ja saada mahdollisesti jotain väriäkin.
Mutta oli tosiaan mahtava ilta eilen, meillä päin harvemmin harrastetaan näitä leirinuotiomeininkejä kitaran kera. Ja se on aina yhtä siistiä.

Heräsin tänään taas suht aikasin, kun en pystynyt enää kuumuuden takia nukkumaan. Oli ajatuksena käydä ostamassa Makelle jotkut uudet housut/shortsit tms. ja katsoa itelle jotain uutta hametta, mutta nyt tuo yks kärsii krapulasta eikä pääse edes sängystä ylös. Ja taas mulla on nälkä, vaikka söin just. Millä tää lähtee pois?