Oho, en ookaan näköjään kertoillut asuntoasioista kovin paljon. Sen näköjään kerroin, että OPKK:lle laitoin mailia että ollaan vailla asuntoa. Sieltä välittäjä soitti samantien, että kaksio jota käytiin jo katsomassa olis sittenkin vielä vapaa vaikkei se netissä enää ollutkaan. No meillä oli tulossa kahden muunkin asunnon näytöt ihan lähiaikoina, joten se jäi sitten vähän roikkumaan. Ne kaksi muuta asuntoa ei ollut kovin kivoja - toinen oli liian ahdas ja toinen oli tosi huonossa kunnossa. Heti viimeisen asunnon näytön jälkeen soitin tälle välittäjälle jospa päästäisi katsomaan vielä uudelleen sitä vapaana olevaa asuntoa. Mutta kävipä kuitenkin niin, että samana aamuna kyseinen kämppä oli jo ehditty lupaamaan toisaalle. Kysyin sitten jos välittäjällä olisi tiedossa jotain, ja kävi niin hyvä tuuri, että hänelle oli just tullut eräs vuokrakämppä välitettäväksi, ja lupasi pistää sen meille syrjään, eikä siis laita sitä edes nettiin ennen kuin me ollaan nähty se kämppä :) Eli tosi mahtavaa.

Todella pitkät kaksi viikkoa odotin että välittäjä saa laitettua mulle kämpästä valokuvia. Halusin siis nähdä kuvia ensin, jotta en turhaan lähde Saloon asti jos se onkin huonokuntoinen. Oli nimittäin sen verran halpa ja iso keskustakämppä, että pelkäsin et se on tosi kamalassa kunnossa. Eilen sain sitten kuvia nähtäville, ja sehän olikin tosi siistin näköinen :) Sovittiin esittelyaika heti maanantaiksi. Se on tosiaan kuuskytjotain-neliöinen 2h+k+kph+vh+lasitettu parveke ihan Rockin' Hoodia vastapäätä keskustassa :) Edelliset asukkaat kuulemma maalasivat seinät kun muuttivat sisään, ja keittiön kaapitkin oli ihan tyylikkäät. Vuokra oli tosiaan vielä halvempi kuin tässä mun nykyisessä pienemmässä kämpässä, ja välittäjän mukaan lemmikitkin saa ottaa mukaan.
Eli nyt oon jo aika toiveikas että tässä on meidän tuleva yhteinen asunto Salossa :) En näe enää mitään syytä kieltäytyä noin hyvästä tilaisuudesta. Maanantaina mennään sinne mittanauhan kanssa ja todennäköisesti tehdään lopullinen päätös. Ja nyt jännittää jo :P Fiilikset Saloon muuttamisesta on koko ajan vaihdellut mielettömästä innostuksesta vatsaakourivaan paniikinomaiseen jännitykseen.

No sitten kissat käytettiin antibioottikuurin jälkeisessä kontrollissa eläinlääkärillä, ja Nikkille laitettiin samalla mikrosiru. Tulokset sain kuulla torstaina, ja Nunon näyte oli puhdas, mutta Nikkillä tulehdus jylläsi edelleen :( Eli sille vaihdettiin lääkkeet ja nyt on uusi 10 pvän ab-kuuri päällä. Nikkille on vielä rasittavampaa antaa lääke, kun se viskoo päätään niin kovin ettei meinaa litku mennä suuhun asti -.- Ja lääke on tosiaan pakko liuottaa veteen ja antaa ruiskulla väkisin, muuten se ei toimisi. Kurjaa, mutta minkäs teet. Toivottavasti pienokainen tulee nyt tällä kuntoon <3

Muuten ei ookaan tapahtunut mitään erikoisempaa. Make on ollut pari viikkoa Salossa, mä oon ollut lähinnä kotosalla. Hanne on käynyt pari kertaa kahvilla ja jutskailemassa, ja oon saanut maalattua vähän lisää. Make tulee maanantain asuntonäytön jälkeen mun kanssa takasin Lohjalle, mutta eipä me täällä paljon voida tehdä. Ens lauantaina meen istumaan iltaa Jurvasen ja Sannan kanssa, mutta eipä tässä sitten muuta toistaiseksi.