No niin, eli kämppä käytiin katsastamassa toissapäivänä eli maanantaina, ja päädyttiin sitten vuokraamaan se :) Kuvissa asunto näytti parempikuntoiselta, ja paikanpäällä muovilattia näytti aikalailla kärsineeltä, seinät oli maalattu päin helvettiä, ja pesukone mahtuu kylppäriin just ja just. Mutta oli kuitenkin kokonaisuutena ihan tarpeeksi siistin näköinen meille, ja toki päätökseen vaikutti myös kämpän ja eritoten olkkarin "valtava" koko, edullisuus, sijainti ja se, että lemmikit oli sallittuja. Itseasiassa ovessa olikin valmiiksi tarra, jossa ilmoitettiin asunnossa olevista eläimistä :D Ilmeisesti kämpästä saa maalata ja tehdä mieleisensä, mutta vuokranantaja tuskin maksaa maaleja ym. kun on ne jo kerran suostunut maksamaan. Oikeasti kyllä suututti, että maalit oli vaan sutastu seinään miten sattuu, kyllä mun mielestä jos joku noinkin iso projekti aloitetaan, niin se tehdään myös kunnolla loppuun >:/ Lisäksi ne oli sutaissut makkarin seinille jotain kamalaa ruskeaa maalia, mikä näytti lähinnä siltä kuin seinät olisi valeltu paskalla -.-

Mutta hyviä puolia tosiaan oli iiiiiiso olohuone, jossa oli vielä sellainen alkovin tyyppinen syvennys. Eli sinne saisi helposti vaikka jonkun extrasängyn, mutta me taidetaan tehdä siitä nörttäilynurkkaus. Ja kunhan saadaan säästettyä rahaa uutta sohvaa varten, niin sinne varmaan mahtuu vähän isompikin yksilö. Keittiöön mahtuu hyvin neljänkin hengen ruokailuryhmä, mutta laskutilaa ei sielläkään ollut kovin paljon. Parveke oli lähes yhtä iso kuin tämä mun nykyinen ja tosiaan lasitettu, eli sinne mahtuu kyllä parveketuolit ja pöytä, ja varmasti tuo kissojen pienempi raapimapuukin. Makuuhuone ei ollut järin iso, voi olla että jopa vähän pienempikin kuin tämä mun nykyinen. Mutta kuten viimeksikin muuttaessani totesin, ei tota makkaria tule oleiluun käytettyä. Siellä on myöskin ihan ookoo-kokoinen vaatehuone, ei varsinaisia vaatekaappeja.

Mutta joo, ens viikon keskiviikkona mennään tekemään vuokrasopimus ja samalla saadaan avaimet. Vuokranantajakin on silloin paikalla, joten ehkä vois kysyä noista maalauskustannuksista, jos se sittenkin suostuisi sen maksamaan x) Samalla mennään tekemään sopimus laajakaistasta, ja mennään kartottamaan tarkemmin minkälaista kunnostusta se kämppä kaipaa ja millekin seinälle. Äsken pakkasin jo muutaman jätesäkillisen vaatteita ja pari kassillista laseja vitriinistä, niin onpahan myös samantien jotain viemistä uuteen asuntoon :) Ja oma suihkuverho on pakko jo laittaa, siitä se sitten lähtee. Mahdollisuuksien mukaan mennään maalailemaan sinne jo ens viikon aikana, ja sillon keskiviikkona saadaan Maken äidiltä muuttolaatikoita, niin muutellaan noita mun kamoja sinne pikkuhiljaa. Maken kamat haetaan varmaan erikseen sitten Teijolta/Turusta kun niitä ei oo niin paljon.
Näillä näkymin saadaan kavereilta muutto- ja kuljetusapua noiden isompien huonekalujen kanssa, mikä on ihan mahtavaa :) Meinasi jo ressi iskeä kun katselin noita muuttopalvelujen hintoja, ja muuttoavuksi on aina vittumaista pyytää ketään, kun ei kukaan mielellään toisten kamoja muuta, ainakaan ilmaiseksi. Tai en tiedä, en mä ainakaan :D

Oon nyt siis melkein jo salolainen, jännää!

Oli kyllä kamalinta pitkään aikaan ilmoittaa tälle mun vuokraisännälle että joudun irtisanomaan sopimuksen. Se on ollut niin ihana eikä oo perään soitellut tai mitään. Samalla tuli muutenkin hirveän haikea fiilis että joutuu tästä asunnosta lähtemään, kun oon kyllä tykännyt tästä kovasti. Puhelun jälkeen sitten istuin ja parkusin kun tuli niin kamala olo... :/ Vaan kun ei voi pitää molempia.