Nikki herätti mut taas tänään siinä hieman ennen kello kymmentä, sille on kai muodostumassa joku sisäinen kello siitä, että mut on nyt herätettävä kymmeneltä, koska se on jo varmaan kuukauden verran epäsäännöllisen säännöllisesti tullut herättämään mut samaan kellonaikaan o.O No, rapsuttelin sitä siinä hetken, ja kun nousin istumaan katsoin kelloa, ja se näytti 10:01, ja päätin nousta kokonaan ylös. En edes kahvia ehtinyt keittää kun ovikello soi. Postitäti toi meikäläisen Zooplus-tilauksen: kissoille hirveän läjän ruokaa. Ajoitus oli siis melko hyvä. Täti kävi hakemassa paketin autostaan sillä välin kun allekirjoitin kuitin. Kissat parveili jaloissa kun täti ojensi mulle paketin, ja kehui kovasti miten upean näköisiä kissoja mulla oli :) Täti kun kyykistyi silittämään niitä, Nuno tapansa mukaan juoksi karkuun olkkarin pöydän alle, mutta Nikki meni uteliaana haistelemaan tätiä :) Kyseli siinä minkä rotuisia olivat ja ovatko molemmat tyttöjä. Oli vielä tuttu postitäti, se toi postia myös mun ex-duunipaikalle ja usein allekirjoitin laput sielläkin päässä :)
Paketti painoi paljon enemmän kuin mitä tilaamani paketit normaalisti, siellä taisi olla sen verran enemmän esim. Animonda Carnyn tölkkejä, mitkä oli vähän isompia kuin muut. Lisäksi tilasin tosiaan kisuille sähkökäyttöisen juoma-automaatin, joka siis pumppaa vettä koko ajan, ja näin vesi virtaa siinä jatkuvasti. Kissat tykkäävät usein juoda vettä, joka virtaa tai "liikkuu". Käsittääkseni sen takia ne joskus tavallisen vesikipon äärellä välillä "kokeilevat" vettä tassullaan, jotta vesi hieman "liikkuisi" :) Ostin myös tuollaisen reikäjuuston näköisen lelun, missä on pari palloa sisällä. Sen pitäisi olla jonkinsortin aktivointilelu, että niitä palloja voisi tökkiä tassuilla niistä rei'istä. No, tämän aamun aikana ainakaan sekä lelu että juoma-automaatti on kiinnostanut tasan sen aikaa kun väkersin ne Zooplussan pahvilaatikosta lattialle -.- Toivottavasti alkavat vielä kiinnostaa enemmän, koska a) tahdon saada noi juomaan, ja b) ei oo koskaan kivaa ostaa kalliita tavaroita turhaan.


Ei sinänsä yllättävää, että tuo törröttävä keppi kiinnosti eniten.

Ruokapuolella tuli tällä kertaa panostettua hieman enemmän laatuun, eli ei tullut Shebaa tai Gourmet Perleä tms. Myöskään raksuja en raaskinut tällä kertaa tilata, sillä tuo juoma-automaatti maksoi sen verran paljon. Muutenkaan en nyt kesällä ole raksuja hirveästi syöttänyt ja edellisiäkin on vielä vähän jäljellä. Ostan vaikka eläinkaupasta sitten jotain kun ne loppuvat. Vom Feinsteinin vuokiakin olisin halunnut tilata enemmän eri makuja. Sellainen mix-pakkaus olisikin ollut myynnissä, mutta siinä oli yli 30 vuokaa ja maksoikin kolmisenkymppiä, niin ei mun budjetti riittänyt siihenkään enää. Kuitenkin halusin ostaa myös noita muitakin merkkejä ja makuja.
Meillä nuo laadukkaat ruuat kuten Almo Nature, Animonda Carny ja Porta 21 ovat saaneet tosi vaihtelevan menekin, ja vähän jännittääkin suostuuko noi syömään niitä :/ Nuo tuppaavat syömään paremmin kaikenmoisia "roskaruokia". Rafine Soupé -pusseja tilasin siitäkin huolimatta, että aiemmin niistä on yleensä nuoltu vaan kastikkeet ja lihapallerot jätetty kuppiin. Jos ne nyt sen kastikkeen sitten vaan vetävätkin, niin saavatpa siitä sitten vähän lisää nesteitä.

Tänään on kissojen toiseksi viimeinen antibioottikuuripäivä. Jee! Huomenna saan jo soitella eläinlääkäriin ja varata ajan kontrollinäytettä ja Nikkin sirutusta varten. Sitten sormet ristiin että kontrolli on puhdas.


Nikki tykkää katsella Animal Planetia :) Ei väliä mitä elukoita siellä näkyy, mutta kiinnostavaa se on joka tapauksessa. Tässä on menossa Kynsikukkulan kissat, eli Cats of the Claw Hill.


Sirottelin kuivattua kissanminttua kiipeilypuuhun. Nikki meni taas ihan sekaisin. Oon huomannut että kissanminttu aiheuttaa siinä myös jonkinasteisia aggressioita, koska se todella usein mintunhaistelemisen jälkeen menee haastamaan riitaa Nuno-raasun kanssa. Paras on itsekin pitää tuolloin näppinsä kaukana Nikkistä, koska siinä saattaa äkkiä saada raapamia.

Edellisen Zooplus-tilauksen ruuat kesti meillä 2kk, toki marketista tuli ostettua pari täydennyspakettia Gourmet Perleä ja Shebaa, ja lisäksi ostin broiskua ja possua niille pakastimeen pariin otteeseen. Mutta noin yleisesti ottaen ihan mukavan kauan kesti. Ehkä tämäkin sitten.