Jee, victory! :D
Kämpän kunnostus alkoi tänään makuuhuoneen seinien maalauksella. Oli varmasti seinien maalauksessa eka kerta sekä mulle että Makelle (tai en siitä kyllä tiedä), mutta hyvin selviydyttiin. Ihan hirveän hyvin ei jaksettu paikkoja suojata, ja esim. maalia meni viereisen seinän tapeteillekin kun kulmia maalattiin, mutta mitäpä sillä on väliä kun valkoiset nekin on. Kaksi kerrosta vedettiin, välillä syötiin, juotiin ja tupakoitiin, ja purettiin kamoja kaappeihin.

Faija ja Seija tulivat myöhemmin kattomaan kämppää, halusin että faija asiantuntijana kertoo mitä pitää tehdä, ja mikä kämpässä on hullusti :D Plus että se tosiaan laittoi kitin niihin pariin katon halkeamaan. Oli pakkelit vissiin aika hyvin halkeilleet kun eteisen halkeamasta lähtikin sitten isompi palanen pois, vaan saatiin sekin sitten peittoon.
Karsittiin meidän työlistaa vielä entisestään, ja päätettiin että vaikka katot onkin kitattu, niin ei jakseta kyllä maalata niitä enää. Ei kukaan meidän kattoa katsele (paitsi tietty nyt kun kerron kaikista kauneusvirheistä), ja siellä on niin paljon muutakin vinksallaan, ettei pari kittiläiskää katossa paljon lisää tee. Ei myöskään maalata enää olkkarin tapetteja vaikka oli tarkoitus, koska ovat vähän likaisen näköiset kun tumma tapetti puskee valkoisen maalin alta. Niihin kohtiin tulee kuitenkin jotain huonekaluja, joten tuskin me niitäkään läiskiä hirveästi katotaan. Korkeintaan voisi maalata ne boordit, vaikka sekin on kyllä siinä tapauksessa turhaa työtä jos Nikki repii ne alas.
Vittu kun ihmisten täytyy laittaa tapetteja... Olis niin paljon helpompaa uusia seinätkin moneen otteeseen jos vaan kaikki seinät olis maalattuja. Mihin niitä muutamaa tapetoitua seinää tarttee? Tai laittaisivat sitten lasikuitutapetin, jonka päälle voi maalata useampaan kertaan :)

Mä tulin faijan kyydillä takaisin Lohjalle kun Make jäi auton kanssa Saloon yöksi. Se menee huomenna yhteen valintatilaisuuteen koulutusta varten, ja menee sen jälkeen Akken kanssa meille maalaamaan, toivottavasti eteisen kokonaan, niin sit ei tarttis ehkä enää maalauksesta murehtia :P Sen jälkeen vuorossa on varmaan lattioiden pesu ja vahaus, ovat nimittäin aika kamalassa kunnossa, ja siellä on melkeinpä pakko kävellä kengät jalassa kun on niin tahmeeta :S Alkuviikosta ajattelin myös käydä ostamassa parvekkeelle maton, ja keskiviikkona sinne voikin viedä sitten jo kaikki parvekekamat.
Tiistaina on ensimmäinen näyttö täällä mun tulevassa entisessä kämpässä.
Tänään oli kaikenkaikkiaan jo paljon positiivisempi mieli tosta asunnosta, mikä oli oikeen hyvä juttu.