Sain Jutalta Beautiful Blogger -tunnustuksen, jonka saaja kertoo itsestään seitsemän tunnustusta, ja välittää haasteen eteenpäin seitsemälle bloggaajalle. Kiitos Jutta :)



1. Olen tosi laiska ja saamaton. Yritän tehdä kaiken mahdollisimman vähällä ponnistelulla ja työmäärällä. Tähän pätee myös kaikenlainen eri paikoissa asiointi; jos sen pystyy tehdä netissä tai puhelimitse, teen sen myös netissä tai puhelimitse. Eli menen hyvin mielelläni en siitä mistä aita on matalin, vaan siitä missä ei ole aitaa ollenkaan.

2. Kuitenkin jos ja kun johonkin työläämpäänkin ryhdyn, teen sen kunnolla. Inhoan joidenkin tapaa jättää asiat puolitiehen, kuten nyt esimerkiksi tämän meidän uuden kodin maalaus- ja siivoustyö, mikä ei todellakaan ollut hirveän hyvää jälkeä. Olen myös aikamoinen perfektionisti tietyissä asioissa.

3. Kuvittelen ja toivon olevani luova ja taiteellinen ihminen, mutta oikeasti se ei kyllä kuulu päivittäiseen elämääni juuri mitenkään. Inspiraatiot antaa odottaa itseään, kuten myös minkään taiteilun aloittaminen. Tähän vaikuttaa kylläkin myös tuo saamattomuus, ja yleensä kun saan taiteilun aloitettua, se kyllä soljuu loppuun asti melkolailla itsestään. En siis loppupeleissä ole kovinkaan idearikas ihminen.

4. Pidän eläimistä enemmän kuin useimmista ihmisistä, ja poden lievää ihmisvihaa. Olen mielelläni kotona kissojen kanssa, enkä välttämättä kaipaa edes viikottain muiden ihmisten seuraa. Pelkään lievästi tästä johtuen erakoituvani.

5. En osaa käyttää rahaa järkevästi (tämä tosin ei varmaan kenellekään tule yllätyksenä :D). Ja mitä enemmän ansaitsen, sitä enemmän kulutan, säästäminen on mulle hankalaa.

6. Ikävöin menneitä aikoja, jolloin meillä oli vielä tiivis ystäväporukka. Ahdistaa ja masentaa nykyisin ajatella, että tämä ystäväporukka on niin hajonnut, että heitä näkee enää kerran vuodessa. Tiiviimmän yhteydenpidon ja kuulumisten kyselyn olen kokenut melko turhaksi, tuntuu ettei muita kiinnosta yhtä paljon kuin itseäni.

7. Jännittää asua uudessa kaupungissa, työttömänä, huonolla koulutuksella. En tiedä mitä elämältäni haluaisin. Olen kuitenkin tällä hetkellä onnellinen :) Hieman hämmentynyt, mutta onnellinen.

 

Tunnustuksen annan seuraaville blogeille: Map of the Problematique, Gekkosen pulinoita, Lisää kahvia noidalle, Pilvien alla, maan päällä, Niagara falls, Tomorrow's Cancelled ja This is all so cynical.
Tehkää tai olkaa tekemättä :)