Viime perjantaina suuntasin taas Lohjalle katsomaan Raptoria. Alkuilta vietettiin Hannen ja Villen kanssa laulellen ja kuunnellen ysäriä. Bändin jälkeen jäätiin vielä Loheen ja tanssin itseni ihan katki. "Rokkipuolen" baaritiskillä tutustuin sellaiseen metallihenkiseen tyttöön, jonka kanssa koitettiin kuumeisesti keksiä toivebiisejä ja -bändejä.

No joo, mutta enivei, Raptoria ei tullut koskaan nähtyä silloin kuin ne oli ihan pinnalla, olin niin pieni silloin. Vuoden 2000 comebackin aikaan Raptori oli Lohjan Tanhuhovissa eli Lavalla, ja muistan, että se oli ensimmäinen keikka, jolla oon riehunut ihan päättömästi. Se oli hieno keikka se, hammastahnatuubeineen kaikkineen. Olin kyllä hirveässä kännissä silloin(kin). Tämän comebackin Lohjan keikka meni ei-yhtä-kännissä, vaikka ihan normimäärä tuli juotua ja oli hyvä nousu päällä. Raptorin sedät oli hassuja, ja niillä itselläkin näytti olevan hauskaa. Lavalla oli myös taustalaulajat, joista toinen oli "Mini-Kaivo" :) Ja täytyy kyllä sanoa, että välillä jäi miettimään että kumpi on kumpi, ihan samannäkösiä ovat! Keikka alkoi muistaakseni Debi Gibsonilla, ja Oi Beibistäkin tuli sekä alkuperäinen, että se paska 2010-versio, mikä oli kuitenkin ihan hyvä siinä mielessä, jos ovat tällä uudella versiolla saaneet lisää faneja - uusillekin siis jotain. Encorena tuli Tosi tarttuva täytebiisi, joka on alunperin Allekirjoittanut-nimisen bändin biisi, jossa vaikuttivat Raptorin Jufo III ja Izmo (jos joku ei tiennyt), ja se olikin kyllä ihan oiva valinta vikaksi biisiksi - jäi pahasti päähän soimaan x)
Mä tykkäsin keikasta kovasti, tuli kaikki legendaariset biisit (lisäksi esim. Jutka ja Kunkka, Kumitissit, HiphopmusiikkiaKarvanoppaelvis, Rane, Tuhansien sulojen maaArmeija, Sukellus pumpuliin, Rattijuoppo...), ja äijiä oli vaan tosi kiva katsella, tekivät hömppiä juttuja, kuulostivat hyviltä, ja näyttivät tosiaan itsekin pitävän hauskaa. Mulle ainakin se riemu välittyi. Kuvia joutui räpsimään aika paljon, kun eihän ne pysyneet paikallaan ollenkaan. Eli meno kuvista katsottuna voi vaikuttaa vähän "aneemiselta", mutta se johtuu vaan siitä, että lähinnä vaan noi onnistuivat, missä pojat vähän rajottivat menoaan ;D
Katotaan sit taas kymmenen vuoden päästä uudestaan ;)

» KUVAT

Raptori - Jutka ja Kunkka live

 

Lauantaina Hanne ja Ville heittivät mut takaisin Saloon, ja jäivät tänne kahville. Makekin oli ottanut edellisiltana, niin tällä perheellä oli ainakin vähän heikko happi :P
Huomasin heti silloin lauantaina että Nikki vaikuttaa hirmu hiljaiselta, ja siitä lähtien oonkin pähkäillyt mikä sitä vaivaa. On saattanut olla suolistossa joku karvajumi tai pelkkää ummetusta, ja nyt kun oon monta päivää seuraillut tyyliin sen jokaikistä liikettä, niin enää ei oikein osaa sanoa mikä käytös on normaalia ja mikä ei. Että onko se yleensäkin iltaisin kuitenkin näin vaitonainen, ja enkö vaan kiinnitä siihen huomiota. Molemmat kissat on syöneet aika huonosti, Nunokin vähentänyt entisestään säälittävää syömistään, mutta Nikkin vähempi syöminen pistää vielä enemmän silmään :/ Täytyy vielä pari päivää tai loppuviikko syöttää kissanmallasta ja katsoa mikä tilanne on sitten, että täytyykö ihan lääkäriin viedä. Toivottavasti tämä tästä suttaantuu, välillä oma huoli helpottuu kun molemmat ovat aktiivisia, ja sitten kun ovat liian vaitonaisia liian pitkään, niin huoli taas kasvaa :/ Inhottavaa.