Teki mieli päästä ulos tuulettumaan, ja Ressu Redfordin ja Jussi Rainion ysäritour oli sopivasti eilen täällä Salossa. Pyysin Marissaa lähtemään mun kanssa bailaamaan, ja se kävi vielä Lohjalta hakemassa siskonsa Millan mukaan :)

Tytöt tulivat tähän meille ensin kymmenen aikoihin, juotiin tässä reilun tunnin verran ja suunnattin Drunk´n Monkeyhin. Sielläkin ehdittiin istuskella ja kuunnella karaokea tunnin verran ennen keikan alkua, ja vihdoin tuntui olevan mukava hiprakka päällä. Mä en siis jaksanut päivällä hakea Alkosta mitään teräviä, joten mulla oli alottelujuomana vaan siideriä, ja pari drinksua, jotka ei meinannut tuntua kuin mahassa.

No keikalla tuli kaikki Ressun ja Neon 2:n hittibiisit, kuten Raisin' My Family (Sound of R.E.L.S.), Jos vielä oot vapaa, Älä mee, Kuusi kuuta ja Saturnuksen renkaat, Kuka on se oikea, All the Best Girls (Bogart Co.), Kemiaa, Polku, Supernova, Ei yksinäinen unta saa + pari Ressun ja Jussin uutta yhteistä biisiä, ja varmaan unohdin jotain vielä. Oli kyllä mahtiskeikka, sellainen nostalgiapläjäys taas että melkein itketti :)

Keikan jälkeen hengailtiin vielä hetken aikaa karaokepuolella, ja saatiin käydä ottamassa Ressun kanssa yhteiskuvat. Aika pian sen jälkeen suunnattiin isommalla porukalla Havenin studiolle jatkoille, mistä lähdin parin tunnin jälkeen taksilla kotiin nukkumaan. Itellä humala alkoi häviämään pikkuhiljaa keikan jälkeen, kun taas Marissa oli vasta päässyt vauhtiin :D Ei siellä jatkoillakaan tehnyt sitten hirveästi mieli enää juodakaan ja annoin humalan laskea ihan suosiolla.

Mulla oli ihan huippuhauskaa, ja kiva oli vihdoin päästä Marissan kanssa ulos. Ja Milla oli keikasta vielä enemmän innoissaan kuin minä, niin fiilisteltiin siellä ihan intsinä :D

Jee, kiitti tytsyt! :)

» KUVAT
Videoita oli enemmänkin, mutta tässä kaksi parasta.

 

Ressu Redford & Jussi Rainio - Älä mee live

 

Ressu Redford & Jussi Rainio - All the Best Girls live


Lisäksi Henni edustaa tavalliseen tapaansa... x)