Oon tässä n. viikon aikana shoppaillut ihan hulluna, ja nyt köyhäillään loppukuu. Kaikki muut on mulle jo tulleetkin, paitsi hame Hazard Shopista. Tässäpä viimeisimmät.

Bongasin jostakin blogista, en vain millään muista mistä, vinkin Blush Cosmeticsin luomiväripalettiin. Kyseisessä blogissa oli vieläpä kuvat luomiväreistä silmillä, ja väreissä tuntui olevan niin hyvä pigmentti ja paletilla lähes naurettava hinta, niin oli munkin sitten pakko tilata :P Juurihan kyllä ostin sen luomiväripaletin, missä mielestäni oli jo ihan tarpeeksi värejä, mutta tässäpä onkin nyt sitten 120 eri sävyä :D Hinta oli tosiaan £9.99, ja postikulujen kera se tuli maksamaan 20€. Täytyy vissiin nyt opetella meikkaamaan... :D
Sori, yritin äsken vielä kovasti etsiä kyseistä blogia, mutta en muista mitä kautta sinne eksyin :( Kertokoon ken tietää niin voin linkittää sen tähän! :)

Tässä on kameran salama kyllä aika totaalisesti tuhonnut tuon hiuksien oikean sävyn, mutta älkääpä antako sen häiritä. Ostin eBaysta koko pään setin 20-tuumaisia, kirkkaanpunaisia aitohiusklipsilisäkkeitä. Mulla on aiemmin ollut kuitulisäkkeitä, mutta sain ne ihan kamalaan kuntoon. Halusin nyt ostaa aitoa hiusta olevia lisäkkeitä, nimenomaan helpostikiinnitettäviä klipsisellaisia. Oli tarkoitus ensin ostaa Hairtrade.comista tällaisia pari kappaletta, mutta päädyin kuitenkin tuohon eBayn tuttuun ja turvalliseen, missä on eri levyisiä osioita kuhunkin pään kohtaan. Värjäsin just toissapäivänä hiukset, ja niistä tulikin paljon viininpunaisemmat kuin mitä esim. edellisellä kerralla, joten nämä lisäkkeet on nyt vähän liian kirkkaan punaiset. Mutta näissä aitohiuslisäkkeissä onkin se hyvä puoli, että ne kestää myös muotoilun ja värjäyksen :) En tosin vielä alkanut näitä värjäilemään, kuitenkin seuraava oman tukan värjäys on lopputulokseltaan varmasti lähempänä tuon lisäkkeen väriä. Tuo setti maksoi eBayssa £32.99, ja postareiden kanssa hinta oli siis n. 45€.

Sitten pari vaatetta, joista en anteeksi vaan jaksanut ottaa itse kuvia.
Ellokselta tuli tilattua neuleita sovitettavaksi, mutta niistä vain yksi oli sen verran kiva, että pidin sen. Se oli aavistuksen liian iso, mutta mustana ei ollut jäljellä enää muitakaan kokoja. En ole aikoihin pitänyt noin lyhyttä paitaa/neuletta (sellaisia boleroita ei oteta mukaan), mutta se on tosi mukavan pehmeä ja lämmin, ja nuo isot, leveät hihat on aivan ihanat :) Katso neule Elloksen sivulta.
Se korsetti eBaysta <3 Tilasin varmuuden vuoksi kaikkein isoimman koon, ja se olikin täydellisen kokoinen vyötäröstä ja lantiosta, mutta rinnanympärys oli muutaman sentin liian suuri. Korsetilla olisi vaihto-oikeus, mutta siinä joutuisi itse maksamaan postikulut edestakaisin. Eihän se kovin suuri summa olisi, mutta ajattelin kuitenkin itse etsiä jostakin täältä ompelijan, ja kysyä josko korsetista voisi ottaa vähän kangasta sisään. Ensi kerralla voin siis tilata samankokoisen vyötärökorsetin, mutta kokokorsettien kanssa testaan seuraavaksi numeroa pienempää kokoa. Ja jos sekin on vielä vyötäröstä ja lantiolta hyvänkokoinen, niin huudan hallelujaa ja hoosiannaa! Korsetilla hintaa oli siis järkyttävät £29.99, eli postareiden kanssa tuli maksamaan 40€ ja muutama sentti päälle! En kestä! :D Katso korsetti Corsets Boulevardin eBay-kaupasta.