Huom! Ei ole vielä joulukuu! En ole vielä shoppailukiellossa :DD Ei vaan, tänään käytiin ihan vaan postissa ostamassa joulukortit ja -postimerkit, ja Seppälän kautta ruokakaupassa. Mutta kalliiksi sekin reissu tuli, ei perkele. No, joulukortit olisin todennäköisesti saanut Tiimarista halvemmalla kuin postista ja Cittarista, mutta kaikki ostaa joulukortit aina Tiimarista, en haluaisi että joku saa monta samanlaista Tiimarin korttia, joista yksi on multa x) No joo, postiin meni siis huimat 60€, koska oon vanhemmiten alkanut lähetellä joulukortteja hirveästi sukulaisten lisäksi myös kavereille. Ennen tuli kavereille läheteltyä vähemmän.

Seppälään menin katsomaan punaista yöpaitaa, jonka Hanne oli Lohjan Seppälästä bongannut. Ja voi kun se olikin ihana! Niitä oli mustiakin, ja jos vaan millään raaskin ja paitoja on jäljellä, niin varmasti käyn vielä mustankin ostamassa. Rinnusosa on punaista pitsiä, mutta rintojen alapuolelta lähtien materiaali on ihanan pehmeää ja reilusti joustavaa ainetta (lapussa lukee 95% modal, 5% elastaani). Hintaa tällä oli 19,90€. Tästä tulee varmasti oma suosikkini, kiitos Hanne vinkistä!

Seppälän jälkeen kävin KappAhlissa katsomassa alusvaatetarjonnan, ja perinteisesti ostin sieltä taas 3 ja maksoin 2. Seppälästä ostin myös yhdet alushousut, mutta niitä nyt en ala tässä esittelemään...

Sen jälkeen mentiinkin ihan viattomasti vaan ruokakauppaan, mistä tosin tarttui matkaan myös mm. kolme piparkakkumuottia (kuusi, tähti ja kissa), suklaata, lisää joulukortteja, pari tonttua, ja meikkejä (kynsilakka, puuteri ja meikkivoide). Tuli vähän liian kalliiksi ostokset yhteensä kun piti noita meikkejäkin saada, mutta toivon ettei nyt vähään aikaan taas tarttis ostella...

Rimmelin kynsilakka on samaa sarjaa kuin taannoin ostamani violetti lakka, jonkin verran siis glitteripitoinen, mitä hainkin. Hinta oli about 5,95€. (Älkää välittäkö kuvassa olevan pöytäliinan kissankarvapeitteestä.) Tontut maksoivat yhteensä n. 12,90€ ja pääsivät kaiuttimen päälle tönöttämään.

Suklaata oli pakko saada jo ennen joulua. Pandan enkelisuklaat oli Maken valinta, ja mun valinta oli nuo Fazerin Suomi-suklaat <3

Tänään olis vielä vuorossa pizzan tekoa, ja pakko olis myös ainakin imuroida, koska tätä kissankarvaa leijailee jo niin älyttömästi täällä.
Huomenna olis suuntana jälleen Drunk´n Monkey, alkuillasta Haven Yhtymän pikkujoulupirskeet, ja sen jälkeen samassa mestassa Dimebag Beyond Forever tour 2010.