No niin, tästä lähtee leffan viimeinen osa. Baltiasta palataan kotisuomeen "väsyneinä ja vammasina", ja muistellaan lyhyesti loppukesän 2009 keikkoja.

Täytyypä vielä kertoa Profane Omen -aiheisesta ostoksestani. PO:lla oli lokakuun alussa keikat Helsingissä ja Oulussa Metalheim-festareilla, ja Nosturin keikalle olikin tarkoitus lähteä, kunnes sitten pihiys iski enkä suostunut maksamaan keikasta niin paljon (25€), kun yritin vähän säästellä. Noilla keikoilla oli myynnissä pieni 50 kpl:n erä Profane Omen road movie -DVD:itä, ja tuosta erästä keikkojen jälkeen mun onnekseni oli jäänyt kolme kappaletta :D Ja onneksi vielä satuin käväsemään IRC-Galleriassa (missä käyn nykyisin tosi harvoin) pari minuuttia sen jälkeen kun Williami oli PO-yhteisöön laittanut että häneltä saa kysellä noita jämäkappaleita. Äkkiä yhteys Williamiin, rahat W:n tilille, ja pian oli DVD mulla :) Takakannessa lukee 48/50. Levyssä on poikien nimmarit, ja mukana tuli vielä PO-tarra. DVD itsessään on käytännössä tämä Profane Omen road movie, minkä on nyt netissäkin nähnyt, plus sitten pari extravideota.
Koitin ottaa nimenomaan siitä mun kappaleesta valokuvia, mutta ei tää meidän kämpän valaistus riitä taas mihinkään ja niistä tuli ihan surkeita -.- Mutta tässä netistä napattu kuva siitä DVD-kannesta: