Tulinpa vaan kertomaan, että tietokoneeton eilinen sujui oikein leppoisasti.
Jopa minä nukuin kahteentoista asti kun makkarin oven olin laittanut aikaisin aamulla kiinni eikä Nikki enää päässyt metelöimään sängyn viereen. Onneksi oli sunnuntai, ja telkkarista tuli miljoona jaksoa Frasieria, Frendejä ja Miehen puolikkaita (joista kylläkin katottiin vaan Frasierit), eli siis ihan hyvä telkkarilöhöilypäivä. Näin arkipäivisin telkkaristahan ei tule yhtään mitään katsomisen arvoista. Ehkä tuo sunnuntai oli liian helppo päivä olla tietokoneeton?

No enivei, tekaisin meille suonet tukkivan "aamupalan", ja kolmen aikoihin lähdettiin kävelemään Maken äidin luo. Matkaa on n. 2km/suunta, eli ei nyt kovin paljon, mutta eipä ole aikoihin tullut reippailtua edes tuon vertaa. Vähän viimasi ja oli naama jäässä kun perille päästiin, mutta muuten oli ihan kiva keli kävelläkin. Ja oon iloinen, että mulla näyttäisi vihdoin olevan lämpimät talvikengät, joiden kanssa kävellessä ei tarvitse koko ajan olla varuillaan koska on selällään ja ketarat ojossa. Ei ne kyllä milläänlailla tue jalkaa kun varsi on niin löysä noissa uggin tyylisissä kengissä, mutta eipä se tuossa haitannut kun lampsi vaan.
Maken porukoiden luota etsittiin muutama Maken vanha lautapeli ja otettiin mukaamme.

Kotona sitten suihkun jälkeen väsättiin burritoja, syötiin, katottiin mm. Kuorosota. Tai minä katoin ja Make meni hetkeksi pitkäkseen. Sen jälkeen pelattiin pari erää HeroQuestia, josta en kyllä aina pysynyt ihan kärryillä missä mennään, mutta olihan se ihan kivaa silti :) Siinä lomassa juotiin vajaa pullo punkkua ja syötiin juustonaksut pois (ja funtsin samalla että pitäisi ryhtyä sipsilakkoon). Pelatessa meni mukavasti pari tuntia, ja sen jälkeen katsottiin vielä leffat Transporter 1 & 2, jonka jälkeen aika lailla heti sammuin sänkyyn.

Tietokoneetonta päivää oli ihan helppo viettää kun tosiaan oli jotakin muuta tekemistä. Pääpointti oli, ettei me Maken kanssa oltais vaan omilla koneillamme koko päivän, ja mahdollisesti eri huoneissakin jopa. Siinä siis onnistuttiin ja tehtiin asioita yhdessä, ja rötvättiin sohvallakin niinkuin Lohjalla ollessamme aina. Ei olla nimittäin pahemmin rötväilty muuton jälkeen, kun Make toi tänne tuon oman nojatuolinsa missä se istuu. Tuli kyllä semmonen fiilis että palattiin hieman ajassa taaksepäin, siihen kun Makella ei vielä ollut läppäriä, jonka se sai otettua mukaan mun luo Lohjalle. Sillon mäkin olin paljon vähemmän koneella ja tehtiin yhessä juttuja.
Että näitä kyllä otetaan lisää, toi sunnuntai on ihan kiva, ja sitten vois ottaa yhden keskelle viikkoa.

Tällä viikolla ohjelmassa on lähinnä venaamista, venaamista, ja vielä lisää venaamista, kun odottelen vaan niitä ostamiani joululahjoja! Tänään tuli taas kaksi pientä juttua, mutta niitä isompia odottelen vielä. Hazard Shopin hamekin on nyt matkalla mulle, edellisen lähetyksen oli kuulemma posti hävittänyt kun kyselin perään... No sillehän ei voi mitään, mutta melkein 1,5kk odottelin tuota hametta saapuvaksi, niin onhan se aika tylsää odotella noin kauan, kun korkeintaan 2 viikkoa oli se ilmoitettu toimitusaika. Loppuviikosta pitäisi tulla taas rahaa niin pääsen ainakin kissoille tilaamaan lisää ruokaa ja jotakin jouluksi, kesti arvioitua vähemmän aikaa ne mun edellisen tilauksen ruuat. Joku päivä voisi käydä vielä muutamia lahjoja kaupoista katselemassa, ja ehkäpä jotain joulukoristeita.

Seuraavaksi ruuanlaittoon.